Kun for erhvervsdrivende  
Services hos Würth

Vores services giver dig tid til mere

Som kunde hos Würth har du adgang til en række forskellige services, der kan være med til at frigøre ressourcer i din hverdag. Du finder de forskellige løsninger her.

 

Würth Kemiarkiv – din online kemidokumentation

Når du arbejder med kemi, der indeholder farlige stoffer og materialer, skal du have styr på dokumentationen. Det kan tage tid at holde styr på dokumentationen af de lovpligtige papirer, hvis du selv skal gøre det.

Du kan derfor med fordel anvende Würth Kemiarkiv til at holde al opdateret kemidokumentation samlet ét sted.

 

Würth Eftersyn – online løsning til lovpligtige eftersyn

Det er ikke altid nemt at huske og holde styr på, hvornår alt det forskellige udstyr skal efterses. Hvis du vil undgå selv at holde styr på det, kan portalløsningen Würth Eftersyn hjælpe dig.

Portalen giver dig overblik over din virksomheds produkter, deres placering og fristen for det lovpligtige eftersyn.

DOP (Declaration of Performance) – din portal til ydeevnedeklarationer

Har du brug for at finde ydeevnedeklarationer på byggevarer, som forhandles gennem Würth, kan du finde dem via DOP-portalen. Her søger du blot efter varenummeret eller nummeret for ydeevnedeklarationen.

Du kan anvende deklarationerne som dokumentation i forbindelse med kvalitetssikring og CE-mærkning.

 

Genetableringsgaranti for undertag

Som en ekstra sikkerhed (og service), der rækker ud over de forpligtigelser, vi ifølge dansk lovgivning har, stiller vi en unik genetableringsgaranti, som gælder op til 20 år afhængig af det valgte undertag.

Så behøver hverken du, der har købt undertaget hos Würth Danmark, eller ejeren af det byggeri, hvor undertaget er monteret, at være bekymret for uforudsete omkostninger. Du kan finde mere info om garantien her.

Würth Arbejdstøjsportal

Würth Arbejdstøjsportal er en nem og fleksibel løsning til dig, som gerne vil give dine medarbejdere mulighed for selv at bestille arbejdstøj inden for nogle faste rammer.

Würth Byggekemihus

Hvilken fugemasse er bedst til vinduesfugning, og skal jeg vælge den samme inde og ude? Er der mon krav til, hvilken fuge jeg bruger omkring aftræksrøret til skorstenen? Skal jeg være særlige opmærksom, når jeg klæber styrofoam?