Kun for erhvervsdrivende  
Kursus: Fremtidens autobranche
Kursus: Fremtidens autobranche

Bliv inspireret til at gribe fremtidens muligheder

Hvilke eftermarkedsområder spås til at vækste mest? Hvad kræver fremtidens autobranche af dig og dit udstyr? Disse spørgsmål og mange flere stiller vi skarpt på, når vi inviterer teknikere, indskrivningspersonale og værkstedschefer til en spændende dag med fokus på fremtidens indtjeningsmuligheder i autobranchen.

Tilmeld dig og dit team via formularen nederst på siden.

Undervognen
Undervognen

6 ud af 10 biler er ude af sporing. Så højt er tallet for almindelige køretøjer. Derfor er undervognen et område med et rigtig stort indtjeningspotentiale. Tillægger du samtidig det stigende antal el-biler, hvor eksempelvis en sporing er mindst lige så vigtig, vil indtjeningspotentialet vokse yderligere.

Med et øget fokus på undervognen, kan du hjælpe dine kunder til større sikkerhed og bedre køreoplevelse.

Hjul & dæk
Hjul & dæk

En amerikansk undersøgelse forudsiger, at området hjul og dæk vil vokse med hele 37% over de næste ni år. Samtidig er kørekomfort en vigtig parameter, så hvorfor ikke gøre dine kunders køreoplevelse til en del af din forretning?

Ved en automatisk kontrol af dækmønsteret på alle biler, som alligevel kommer forbi dit værksted, får du hurtigt øje på potentialet. Du kan vejlede dine kunder i forhold til afbalancering og dækskifte for at forbedre deres køreoplevelse.

Dine kunder vil opleve en endnu bedre service og du vil forbedre din indtjening.

ADAS
ADAS

Flere og flere biler er i dag udstyret med kamerabaserede systemer, som for eksempel advarsler ved vognbaneskift, genkendelse af trafikskilte eller opbremsning. For at opretholde en sikker køreoplevelse skal disse systemer kontrolleres og kalibreres hver gang forruden udskiftes og ved reparationer eller justeringer af undervognen. Derfor ligger der et indtjeningspotentiale i at kunne tilbyde kalibrering som tillæg, når kundernes biler alligevel er på værkstedet.

Tilmeld dig her

Er du og dit team interesseret i at deltage i en spændende dag med fokus på fremtidens indtjeningsmulighed i autobranche, kan du tilmelde dig via denne formular. Efterfølgende vil du bliver kontaktet af os for at aftale nærmere.

 

Hos Andersen biler i Rødovre får alle biler foretaget en dækdybde- og en sporingskontrol

Morten Hyllekrog fortæller at Hunter Quick Check anlægget giver alle de argumenter der skal til for at sælge en sporing.

Det betyder el-køretøjerne for dit værkstedsudstyr

Antallet af el-køretøjer stiger på de danske veje, og det samme gør sig derfor gældende på autoværkstederne. Men hvad betyder det for værkstedsudstyret?

De mange el-biler har både betydning for hvilke opgaver du får, hvordan du løser dem og hvilket udstyr, du bruger.

Det betyder el-køretøjerne for dit værkstedsudstyr