Kun for erhvervsdrivende  

8 GRUNDE TIL AT BILINDRETNING BETALER SIG

8 GRUNDE TIL AT BILINDRETNING BETALER SIG

Tidsbesparelser er bare én af mange gode grunde til, at bilindretning betaler sig.

Det kan virke som en større, tidskrævende opgave at få installeret bilindretning i din (vare)bil. Så hvorfor bør du alligevel overveje at give dig i kast med professionel bilindretning? Vi har samlet 8 grunde til dig.

1. Spar tid og penge

Uden professionel bilindretning risikerer du glemte og forsvundne småartikler og ødelagte maskiner, der ikke er godt nok fastgjort under transporten.

Når du mangler det, du skal bruge, må du på en uplanlagt kørsel efter det du mangler. Det giver dig mindre tid til at løse dine arbejdsopgaver, og du får flere omkostninger. Med bilindretning minimerer du disse omkostninger og får samtidig mere effektiv arbejdstid.

 

2. Skab orden og system

Bilindretning er mere end reoler – det er gennemtænkt transport med fokus på gode arbejdsgange. Maskiner, værktøj og småartikler er nemlig opbevaret i skuffer, kufferter og reoler, hvor alt har faste pladser – det er funktionelt og giver dig et godt overblik.

 

3. Match dine behov

Bilindretning, der er tilpasset dine opgaver og din branche gør det nemt for dig at udføre dit daglige arbejde med blandt andet effektive arbejdsprocesser. Selv de forbrugsvarer, du tager med i bilen, bør matche dine opgaver. Brug gerne din leverandør til at sikre, at du altid har det i bilen, du skal bruge, så du sparer turene hjem til eksempelvis værkstedet efter det, du mangler.

 

4. Sæt sikkerheden først

Du skal vide dig sikker på vejene, når du transporterer materialer bag førersædet. Derfor er det vigtig med bilindretning, der både beskytter dig og din transport. Det gælder også last såsom stiger og dunke.

Når du leder efter sikker bilindretning, kan du eksempelvis tjekke, om bilindretningen har gennemført crashtests.

 

5. Få høj kvalitet og lang levetid

Bilindretning i høj kvalitet betyder for dig, at du får:

  • Effektive arbejdsprocesser
  • Ergonomisk korrekte løsninger
  • Lav vægt og maksimal stabilitet

Hvis du vælger bilindretning i høj kvalitet, får du også en bilindretning, der holder køretøjets levetid ud.

 

6. Reducer dit brændstofforbrug

Bilindretning, der er produceret i en blanding af aluminium, stål og plast, reducerer dit køretøjs vægt. Det giver dig et mindre brændstofforbrug. Som et ekstra plus bliver det også mindre tungt for dig at flytte rundt på bilens indhold, hvis du eksempelvis skal bære en kuffert med småartikler eller værktøj med ind til en kunde.

 

7. Se bilindretningen for dig

Det kan være svært at se for sig, hvordan bilen indrettes bedst muligt. Det er derfor en god idé at få tegnet bilindretningen i eksempelvis et 3D-program, inden du beslutter dig for den bedste løsning for dig og din virksomhed. Det giver dig samtidig mulighed for at få faglig vejledning, så du tager beslutningen på så oplyst et grundlag som muligt.

 

8. Giv et professionelt første indtryk

Det første indtryk gør en forskel – det gælder også kigget ind i din varebil. Her hjælper velorganiseret, moderne bilindretning med at udtrykke din faglige kompetence – der er styr på tingene, og du er klar til at hjælpe dine kunder.

 

Vil du have flere grunde?

Se mere her eller udfyld kontaktformularen – Würths bilindretningsspecialister står klar til en uforpligtende snak.

 

 

Nyeste artiker

Skal du arbejde med asbest?

21-05-2024Asbest kan gemme sig mange flere steder, end du måske tror. Hvert år er der danskere, som bliver alvorligt syge, selvom det er mange år siden, de var i kontakt med og indåndede asbeststøv. Det er derfor vigtigt at beskytte sig selv. Få mere viden om arbejde med asbest; både hvis du er arbejdsgiver og/eller arbejder med asbest i det daglige. Du får blandt andet et overblik over egnede værnemidler.

Læs mere

Hvilke systemer omfatter ADAS?

17-05-2024ADAS er en oplagt merindtjeningsmulighed. Men hvad dækker ADAS egentlig over?

Læs mere

4 gode råd til at fjerne og bearbejde svejsesøm

13-05-2024Med skiven kommer du igennem hele 3 trin i den samme arbejdsgang, og med 4 gode råd får du et godt slutresultat.

Læs mere

Nyhedsbrev

 

TIlmeld dig Nyhedsbrevet

Få fingrene først på eksklusive nyheder og skarpe tilbud! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af den nyeste viden.