Kun for erhvervsdrivende  

HVORDAN GØR DU DIT ARBEJDE NEMMERE PÅ BYGGEPLADSEN?

HVORDAN GØR DU DIT ARBEJDE NEMMERE PÅ BYGGEPLADSEN?

Få 4 tips til at gøre dit arbejde på byggepladsen nemmere

Deadlines er en del af hverdagen for dig, der arbejder på en byggeplads. Din tid er kostbar. Vi har derfor samlet 4 tips til at gøre dit arbejde nemmere - selv små ting kan gøre en forskel for dit daglige arbejde.

1. Vælg den bedste bestillingsløsning for dig

Det er vigtigt at vælge den bestillingsløsning, der passer bedst til dig. En mulighed er at bestille, hvor du er, nemlig på byggepladsen. På den måde sparer du tid og kan hurtigt vende tilbage til arbejdet igen.

Du kan for eksempel få besøg af en sælger på byggepladsen, der også kan vejlede dig om dit produktvalg. Du kan også vælge den digitale løsning med en bestillingsapp, så du kan bestille, når og hvor det passer dig bedst. En tredje mulighed er naturligvis også at kombinere de to, alt efter hvad du skal bestille.

 

2. Brug en fleksibel leveringsløsning

Nogle gange skal det gå stærkt – andre gange har du bedre tid, inden du har brug for leveringen. Derfor er det en god idé at vælge en leverandør, der også kan imødekomme, når det skal gå stærkt. Måske endda inden for få timer, og med fleksibel levering lige dér, hvor du skal bruge det.

 

3. Det, du skal bruge, tæt på

Turen efter skruerne kan blive dyr, hvis du skal køre efter dem. Det koster værdifuld arbejdstid. Når du har det, du skal bruge tæt på, så sparer du tid.

Du kan eksempelvis have en container på byggepladsen, som har det, du skal bruge. Det er vigtigt, at containeren har det rigtige indhold, og at du nemt og hurtigt kan finde det, du skal bruge. Ellers ender det med, at du bruger for meget tid på at køre efter det, eller at du bruger spildtid på at lede på byggepladsen. Det er også vigtigt at undgå svind, så husk at låse containeren af.

For mange ture fra containeren og til din arbejdsstation er også en tidsrøver. Hvis du skal bære mange ting frem og tilbage, er en servicevogn en oplagt mulighed. Fyld den op med alt det, du skal bruge fra containeren og nøjes med én tur til din arbejdsstation. Hvis du skal bruge servicevognen med det samme indhold dagen efter, kan du nemt låse den inde i containeren, når du har fyraften.

Container

4. Tidsbesparende processer og produkter

Faglighed er vigtigt for dig, og dit fag udvikler sig konstant. Det kan eksempelvis være nye produkter, som kan hjælpe dig med at spare tid på dine arbejdsopgaver. Det kan også være nye måder at løse opgaverne på, som ikke kun giver en bedre finish, men også hjælper dig med at spare tid.

En mulighed for at holde dig opdateret er på kurser. En anden mulighed er at få besøg af en specialist inden for de opgaver og det område, som du gerne vil have faglig sparring på. Vælg gerne en specialist, der eksempelvis kigger forbi din byggeplads og kan give dig praktisk hjælp med din opgaveløsning.

 

Bestillings- og leveringsmuligheder hos Würth
Få en container på byggepladsen
Specialistviden på byggepladsen
 

Nyeste artiker

Skal du arbejde med asbest?

21-05-2024Asbest kan gemme sig mange flere steder, end du måske tror. Hvert år er der danskere, som bliver alvorligt syge, selvom det er mange år siden, de var i kontakt med og indåndede asbeststøv. Det er derfor vigtigt at beskytte sig selv. Få mere viden om arbejde med asbest; både hvis du er arbejdsgiver og/eller arbejder med asbest i det daglige. Du får blandt andet et overblik over egnede værnemidler.

Læs mere

Hvilke systemer omfatter ADAS?

17-05-2024ADAS er en oplagt merindtjeningsmulighed. Men hvad dækker ADAS egentlig over?

Læs mere

4 gode råd til at fjerne og bearbejde svejsesøm

13-05-2024Med skiven kommer du igennem hele 3 trin i den samme arbejdsgang, og med 4 gode råd får du et godt slutresultat.

Læs mere

Nyhedsbrev

 

TIlmeld dig Nyhedsbrevet

Få fingrene først på eksklusive nyheder og skarpe tilbud! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af den nyeste viden.