Kun for erhvervsdrivende  

IT'S ALL IN THE DETAILS

IT'S ALL IN THE DETAILS

Det er måske ikke noget, du tænker over i din dagligdag. Men faktisk kan en kufferts små detaljer gøre en stor forskel i din arbejdsdag.

En kufferts detaljer kan hjælpe med alt fra færre (slæbe)ture til mere orden i din kuffert og endda færre af de der små irritationsmomenter i din arbejdsdag. Vi har samlet 6 fordele til dig, som din kufferts detaljer kan hjælpe dig med.

1. Hurtigt overblik

Det skal gerne være nemt at finde de smådele, maskiner og værktøj, du skal bruge fra kufferten. Sammenlagt kan du risikere at bruge meget tid på at lede efter den rigtige skruestørrelse.

Kufferter med brugbare ruminddelinger er en hjælp til at minimere spiltid, fordi det giver dig et hurtigt overblik og sørger for, at der er orden i kuffertens indhold.

 

2. Styr på indholdet

Inden du tager afsted, ligger alt snorlige i kufferten. Men når du når frem ligger det hulter til bulter og al orden og overblik er forsvundet på turen, og du må starte med at rydde op, før du kan starte på opgaven.

Tætsluttende låg og struktur i bunden, der holder fast i kuffertens inddeling er vigtige, små detaljer til at sikre, at kuffertens indhold ikke falder ud, eller at de forskellige skrue. og møtrikstørrelser blandes.

 

Kuffert

3. Nem transport

1-2 kufferter af gangen hver gang du skal frem og tilbage med flere ting. Det er besværligt for dig, men hvis du samtidig skal gøre det flere gange om dagen mange gange om ugen, bliver det pludselig også en tidsrøver i en i forvejen travl hverdag.

Når du samler dine kufferter, kan du nøjes med én tur. Det kan eksempelvis være et kliksystem og/eller støttefødder på kufferterne. Støttefødderne er samtidig med til at sikre, at dine kufferter ikke bliver ridset, når du stabler dem.

Som en ekstra bonus kan du også gå efter en kuffert med et håndtag, der med dets udformning og materiale har tænkt komfort med i detaljen. Et ergonomisk korrekt designet håndtag i et blødt materiale er en af de små detaljer, der ikke gør meget væsen af sig, men gør det mere komfortabelt for dig at bære kufferten.

4. Lang levetid og beskyttet indhold

Når vi alligevel er i gang med at tale om kufferthåndtag, så er en vigtig detalje også, at håndtaget kan bære en del vægt. Det giver dig en holdbar og praktisk kuffert.

Kuffertens materiale kan også være med til at sikre en robust kuffert med lang holdbarhed. En kuffert er med mange steder og lever på mange måder et hårdt liv. Derfor er det vigtigt med en kuffert, der kan holde til lidt af hvert. Det kan eksempelvis være ridser, slag, slidtage, olie, smøremiddel – ja selv temperaturpåvirkninger kan reducere din kufferts levetid, hvis materialet ikke er robust nok.

En robust kuffert betyder sidst – men bestemt ikke mindst - at kuffertens indhold ligger godt beskyttet.

 

5. Fleksibilitet til alle dagens opgaver

Det kan siges meget kort: System. Når din opbevaring passer sammen, så kan du hurtigt og nemt tilpasse kuffertens indhold til dagens opgaver. Ta’ de kasser med indhold du skal bruge til dagens opgaver fra lagerreolen og læg dem i kufferten. Sæt kufferten ind i din bil og brug den til dagens opgaver.

Flere muligheder for ruminddelinger og dermed opbevaringsmuligheder giver dig samtidig også fleksibilitet i hverdagen til at sørge for, at du har det i kufferten, du skal bruge.

 

6. Mindre af det, der irriterer i hverdagen….

Er du en af dem, der hader at fumle med at åbne og lukke kufferten? Det er en lille ting, men fingerfordybninger er en stor hjælp at have på lukkebeslag.

Måske synes du også, det er virkelig irriterende, at du ikke kan få ordentlig ved kufferten, når du skal flytte den? Så læg godt mærke til kufferter med indbyggede greb i siden. Og hvad med dine skruer og møtrikker, der triller ned, når du lægger dem ved siden af dig? Løsningen er at bruge den udvendige fordybning på kuffertlåget som praktisk aflægningsplads.

 

 

Nyeste artiker

Skal du arbejde med asbest?

21-05-2024Asbest kan gemme sig mange flere steder, end du måske tror. Hvert år er der danskere, som bliver alvorligt syge, selvom det er mange år siden, de var i kontakt med og indåndede asbeststøv. Det er derfor vigtigt at beskytte sig selv. Få mere viden om arbejde med asbest; både hvis du er arbejdsgiver og/eller arbejder med asbest i det daglige. Du får blandt andet et overblik over egnede værnemidler.

Læs mere

Hvilke systemer omfatter ADAS?

17-05-2024ADAS er en oplagt merindtjeningsmulighed. Men hvad dækker ADAS egentlig over?

Læs mere

4 gode råd til at fjerne og bearbejde svejsesøm

13-05-2024Med skiven kommer du igennem hele 3 trin i den samme arbejdsgang, og med 4 gode råd får du et godt slutresultat.

Læs mere

Nyhedsbrev

 

TIlmeld dig Nyhedsbrevet

Få fingrene først på eksklusive nyheder og skarpe tilbud! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af den nyeste viden.