Kun for erhvervsdrivende  

BILINDRETNING ER IKKE BARE BILINDRETNING

BILINDRETNING ER IKKE BARE BILINDRETNING

Når du kigger efter din næste bilindretning er der mange ting, du skal forholde dig til. Det er eksempelvis, om bilindretningen kan skræddersys til dine behov, om sikkerheden er i top, og om du får den nødvendige orden i dit køretøj.

Én af de ting, du kan undersøge er, om bilindretningen matcher den (høje) kvalitet, du ønsker. På den måde sikrer du, at du får opfyldt mange af de krav, du måtte have til din bilindretning.

Høj kvalitet sikrer høj brugsværdi

Bilindretning i høj kvalitet giver dig høj brugsværdi. Det gælder både i det daglige arbejde, men også på sigt.

Her kan du blandt andet se på, om bilindretningen er ergonomisk korrekt udformet. Du kan også forholde dig til, om bilindretningen er udformet på en måde, hvor den både har lav vægt og er meget stabil.

 

Erfaring afspejles i kvaliteten

Hvis din leverandør i bilindretning har mange års erfaring, vil det ofte resultere i bilindretning, der matcher de krav, som de forskellige brancher har. Du får derfor bilindretning, der er designet til dine behov og ønsker, og på den måde skaber værdi for dig og din virksomhed.

 

Produceret i holdebare materialer

Bilindretning skal kunne holde til en del. Derfor bør det være i holdbare materialer i god kvalitet. Du kan også undersøge, hvordan bilindretningen er produceret, fordi det siger noget om, hvilken kvalitet materialerne er i.

ORSY® bilindretning fra Würth er eksempelvis produceret på moderne produktionsanlæg, og kvalitetsstyringssystemet er desuden certificeret iht. ISO 9001.

 

Sikkerheden er vigtig

Med tungt gods lige bag førersædet har du brug for at vide, at du er godt beskyttet, og at lasten er opbevaret optimalt. Det gælder også de små genstande som spraydåser, der bør være fastholdt under kørslen.

Bilindretning i høj kvalitet har gennemgået crashtest for at sikre, at sikkerheden er i orden. De enkelte produktdele, indretninger og al befæstelse fra ORSY® bilindretning fra Würth har derfor gennemgået omfattende crashtests hos både TÜV og DEKRA i Tyskland.

 

Følger der en garanti med bilindretningen?

Garantien siger noget om, hvilken kvalitet og dermed holdbarhed du kan forvente dig af bilindretningen. Bilindretningsmodulerne fra Würth har eksempelvis 6 års garanti.

 

Vil du vide mere?

Så kontakt bilindretningsspecialisterne fra Würth til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

 

Nyeste artiker

Skal du arbejde med asbest?

21-05-2024Asbest kan gemme sig mange flere steder, end du måske tror. Hvert år er der danskere, som bliver alvorligt syge, selvom det er mange år siden, de var i kontakt med og indåndede asbeststøv. Det er derfor vigtigt at beskytte sig selv. Få mere viden om arbejde med asbest; både hvis du er arbejdsgiver og/eller arbejder med asbest i det daglige. Du får blandt andet et overblik over egnede værnemidler.

Læs mere

Hvilke systemer omfatter ADAS?

17-05-2024ADAS er en oplagt merindtjeningsmulighed. Men hvad dækker ADAS egentlig over?

Læs mere

4 gode råd til at fjerne og bearbejde svejsesøm

13-05-2024Med skiven kommer du igennem hele 3 trin i den samme arbejdsgang, og med 4 gode råd får du et godt slutresultat.

Læs mere

Nyhedsbrev

 

TIlmeld dig Nyhedsbrevet

Få fingrene først på eksklusive nyheder og skarpe tilbud! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af den nyeste viden.