Kun for erhvervsdrivende  

BILINDRETNING ER IKKE BARE BILINDRETNING

BILINDRETNING ER IKKE BARE BILINDRETNING

Når du kigger efter din næste bilindretning er der mange ting, du skal forholde dig til. Det er eksempelvis, om bilindretningen kan skræddersys til dine behov, om sikkerheden er i top, og om du får den nødvendige orden i dit køretøj.

Én af de ting, du kan undersøge er, om bilindretningen matcher den (høje) kvalitet, du ønsker. På den måde sikrer du, at du får opfyldt mange af de krav, du måtte have til din bilindretning.

Høj kvalitet sikrer høj brugsværdi

Bilindretning i høj kvalitet giver dig høj brugsværdi. Det gælder både i det daglige arbejde, men også på sigt.

Her kan du blandt andet se på, om bilindretningen er ergonomisk korrekt udformet. Du kan også forholde dig til, om bilindretningen er udformet på en måde, hvor den både har lav vægt og er meget stabil.

 

Erfaring afspejles i kvaliteten

Hvis din leverandør i bilindretning har mange års erfaring, vil det ofte resultere i bilindretning, der matcher de krav, som de forskellige brancher har. Du får derfor bilindretning, der er designet til dine behov og ønsker, og på den måde skaber værdi for dig og din virksomhed.

 

Produceret i holdebare materialer

Bilindretning skal kunne holde til en del. Derfor bør det være i holdbare materialer i god kvalitet. Du kan også undersøge, hvordan bilindretningen er produceret, fordi det siger noget om, hvilken kvalitet materialerne er i.

ORSY® bilindretning fra Würth er eksempelvis produceret på moderne produktionsanlæg, og kvalitetsstyringssystemet er desuden certificeret iht. ISO 9001.

 

Sikkerheden er vigtig

Med tungt gods lige bag førersædet har du brug for at vide, at du er godt beskyttet, og at lasten er opbevaret optimalt. Det gælder også de små genstande som spraydåser, der bør være fastholdt under kørslen.

Bilindretning i høj kvalitet har gennemgået crashtest for at sikre, at sikkerheden er i orden. De enkelte produktdele, indretninger og al befæstelse fra ORSY® bilindretning fra Würth har derfor gennemgået omfattende crashtests hos både TÜV og DEKRA i Tyskland.

 

Følger der en garanti med bilindretningen?

Garantien siger noget om, hvilken kvalitet og dermed holdbarhed du kan forvente dig af bilindretningen. Bilindretningsmodulerne fra Würth har eksempelvis 6 års garanti.

 

Vil du vide mere?

Så kontakt bilindretningsspecialisterne fra Würth til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

 

Nyeste artiker

Arbejd sikkert på taget - sådan gør du

22-02-2024Ingen planlægger at falde ned. Har du planlagt, hvordan du undgår det?

Læs mere

5 tips til at vælge den rigtige pensel og den rigtige malerrulle

26-01-2024Dit valg af både pensler og malerruller afhænger af malingen, og hvad du skal male.

Læs mere

4 steps til kemisk svær befæstelse

26-10-2023I denne produkt- og monteringsvejledning får du en trinvis guide til kemisk svær befæstelse med fokus på, hvordan du vælger de rigtige produkter.

Læs mere

Nyhedsbrev

 

TIlmeld dig Nyhedsbrevet

Få fingrene først på eksklusive nyheder og skarpe tilbud! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af den nyeste viden.