Kun for erhvervsdrivende  

Undgå dyre arbejdsstop

Undgå dyre arbejdsstop

Det koster tid og penge, når du bliver nødt til at pause dit arbejde. Med simple tiltag kan du minimere dine arbejdsstop – vi har samlet dem til dig her.

Når du pauser dit arbejde, forhindrer det dig i at arbejde effektivt. Det giver med andre ord en masse spildtid. Fordi din tid er kostbar, kan det potentielt koste dig mange penge. Opgaven ender med at tage længere tid, måske skaber det forsinkelser i et større projekt, og måske har du en kunde, der bliver utilfreds med forsinkelsen. Løsningerne til at undgå mange af dine arbejdsstop er simple, men effektive. Her kan du se vores bud på, hvordan du kan undgå mange af de dyre arbejdsstop.

Den dyreste møtrik er den, der mangler

En møtrik er ikke et dyrt indkøb, men alligevel er det den manglende møtrik, der kan ende med at koste dig dyrt. Det gælder generelt alle dine c-artikler / forbrugsvarer: Hvis du mangler møtrikken, skruen eller noget tredje i lige præcis den rigtige størrelse, så koster det dig dyrt. Du må lade opgaven ligge for nu, mens du får den bestilt i den rigtige størrelse. Måske kan du hente den i en butik, eller du må afvente produktet kan blive leveret til dig.

Løsningen er at sørge for, at du altid har de produkter, du skal bruge til dine opgaver. Det kan du eksempelvis med logistikløsningen ORSY®, hvor du kan få hjælp til, at du altid har de produkter, du har brug for. Her kan du bl.a. få en automat, der sørger for, at du altid har det, du skal bruge.

 

Klar til opgaven – men skruen ligger på værkstedet…

Du er kørt ud til en kunde, eller du er på byggepladsen klar til at løse den næste opgave. Du har egentlig det, du skal bruge. Men: Det ligger hjemme på værkstedet eller lageret. Du må derfor forlade opgaven og bruge kostbar tid på at hente det, du mangler..

Alt efter, hvor du løser dine opgaver, findes der forskellige løsninger, så du ikke skal stoppe arbejdet for eksempelvis at hente det manglende værktøj. På byggepladsen kan du for eksempel have en container med alt det, du skal bruge. I bilen kan du have det med i din bilindretning. Fælles for begge løsninger er, at de forskellige produkter skal have en fast plads med en tydelige markering af, hvad der skal ligge der. På den måde kan du hurtigt se, hvis noget snart mangler og få fyldt op, inden behovet opstår.

 

Knas i maskineriet

Det værktøj, du bruger til dine opgaver, er et vigtigt redskab til, at du kan løse dine opgaver. Hvis det går i stykker, kan du blive nødt til at stoppe den arbejdsopgave, du er ved at løse.

Du kan minimere sandsynligheden for, at eksempelvis el-værktøjet går i stykker ved blandt andet at sørge for, at det løbende får et eftersyn. Selvom du passer godt på værktøjet, kan det selvfølgelig alligevel gå i stykker. Her er det vigtigt, at du så hurtigt som muligt, kan få det repareret.

Würth tilbyder services til reparation af bl.a. el- og luftværktøj, akku maskiner og momentnøgler.

 

Manglende, langsom eller ufleksibel levering

Du har bestilt alt det, du skal bruge til opgaven. Men leveringsmulighederne matcher ikke dit behov for tidspunkt og sted. Med andre ord kan du ikke vælge en hurtig levering, eller du kan ikke få det leveret på for eksempel byggepladsen eller i den butik, der er tættest på dig. Du må derfor vente på leveringen eller bruge ekstra (spild)tid på at hente varerne, mens dit arbejdet er stoppet.

Den simple, men meget brugbare løsning er at vælge en leverandør, der kan levere når og hvor, det passer dig. Det er en effektiv løsning til at minimere arbejdsstop.

 

Når uheldet er ude

Hvis uheldet er ude, og arbejdet skal laves om, må du stoppe dit igangværende arbejdet, og gå tilbage til en opgave, der egentlig var afsluttet.

Der dukker hele tiden ny viden om godt håndværk op. Derudover påvirkes nogle arbejdsopgaver af skiftende lovgivning. Det kan eksempelvis være inden for passiv brandsikring. Uanset årsagen kan en løsning derfor være, at du holder dig opdateret med den nyeste viden om produkter, arbejdsprocesser og lovgivning. Det kan eksempelvis være på kurser eller med hjælp fra specialister.

Altid det, du skal bruge

Undgå dyre arbejdsstop med logistikløsningen ORSY®.

Læs mere her

Ny viden til det gode håndværk

Få den nyeste viden på kurser eller hos Würth specialisterne.

Se mere her

Levering tilpasset dine behov

Få fleksible leveringsmuligheder hos Würth.

Se mulighederne her

 

Nyeste artiker

Skal du arbejde med asbest?

21-05-2024Asbest kan gemme sig mange flere steder, end du måske tror. Hvert år er der danskere, som bliver alvorligt syge, selvom det er mange år siden, de var i kontakt med og indåndede asbeststøv. Det er derfor vigtigt at beskytte sig selv. Få mere viden om arbejde med asbest; både hvis du er arbejdsgiver og/eller arbejder med asbest i det daglige. Du får blandt andet et overblik over egnede værnemidler.

Læs mere

Hvilke systemer omfatter ADAS?

17-05-2024ADAS er en oplagt merindtjeningsmulighed. Men hvad dækker ADAS egentlig over?

Læs mere

4 gode råd til at fjerne og bearbejde svejsesøm

13-05-2024Med skiven kommer du igennem hele 3 trin i den samme arbejdsgang, og med 4 gode råd får du et godt slutresultat.

Læs mere

Nyhedsbrev

 

TIlmeld dig Nyhedsbrevet

Få fingrene først på eksklusive nyheder og skarpe tilbud! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af den nyeste viden.