Kun for erhvervsdrivende  

Hvad betyder 4.4.1?

Hvad betyder 4.4.1?

4.4.1. 8.4.2. 2.2.1. Måske er du stødt på disse og lignende talkombinationer, når du har kigget på vores ORSY® produkter. Men hvad betyder de egentlig? Og hvad skal du bruge dem til?

ORSY® er et system af opbevaringsløsninger, som du kan bruge til at skabe ORden og SYstem på lageret, værkstedet, byggepladsen og i bilen. Du kan opbevare maskiner, værktøj og smådele i ORSY®, og de forskellige ORSY® produkter passer sammen. Talkombinationerne kan du bruge til at forstå, hvilken størrelse produktet har, og hvilke andre ORSY® produkter den passer sammen med.

Del af et system, der passer sammen

Talkombinationer som 8.4.2 er kort fortalt en form for størrelsesangivelse, der bruges om ORSY® produkter såsom værktøjssortimenter, kufferter og bokse. De tre tal står for henholdsvis bredden, dybden, og højden. Det vil sige, at hvis der står 8.4.2, så er 8 bredden, 4 er dybden og 2 er højden.

 

Det starter med 1.1.1

Forestil dig, at ORSY® er et system med moduler eller klodser, som du kan sætte sammen. Den mindste ORSY® del er en ORSY® boks, der er 1.1.1. Det er denne størrelse, der danner basis for talkombinationerne.

Hvis du eksempelvis har en ORSY® systemkuffert 4.4.1, kan der være 4 stk. 1.1.1. bokse i bredden, 4 bokse i dybden samt 1 i højden.

ORSY® boksene fås i mange forskellige størrelser, som du kan kombinere på mange forskellige måder. ORSY® systemkufferterne fås også i forskellige størrelser samt både som tomme kufferter og som færdige løsninger med smådele m.m.

 

ORSY® værktøjssortimenter

Et andet sted, hvor du også møder ORSY® talkombinationerne, er ved værktøjssortimenterne. Sortimenterne passer både i ORSY® systemkufferter og i værkstedsvognen, så du eksempelvis kan flytte rundt på dem, som det passer dig bedst.

De fås i disse tre størrelser:

  • 2.4.1 (bredde x dybde x højde: 115 x 335 x 38 mm)
  • 4.4.1 (bredde x dybde x højde: 231 x 335 x 38 mm)
  • 8.4.1 (bredde x dybde x højde: 462 x 335 x 38 mm)

Værktøjssortiment 4.4.1 passer i en ORSY® systemkuffert, mens 8.4.1 passer i ORSY® systemkuffert 8.4.1.

Hvordan du kan kombinere værktøjssortimenterne, og hvor mange der kan være i værkstedsvognens skuffer, afhænger af din værkstedsvogn og dine sortimenter.

 

Kom godt i gang med ORSY®

Hvis du har brug for hjælp til at få den helt rigtige ORSY® løsning, kan vi naturligvis hjælpe dig godt i gang. Du kan enten besøge din nærmeste Würth butik, kontakte din Würth sælger eller ringe til Kundeservice på telefonnummer +45 79 32 31 70.

 

Nyeste artiker

Arbejd sikkert på taget - sådan gør du

22-02-2024Ingen planlægger at falde ned. Har du planlagt, hvordan du undgår det?

Læs mere

5 tips til at vælge den rigtige pensel og den rigtige malerrulle

26-01-2024Dit valg af både pensler og malerruller afhænger af malingen, og hvad du skal male.

Læs mere

4 steps til kemisk svær befæstelse

26-10-2023I denne produkt- og monteringsvejledning får du en trinvis guide til kemisk svær befæstelse med fokus på, hvordan du vælger de rigtige produkter.

Læs mere

Nyhedsbrev

 

TIlmeld dig Nyhedsbrevet

Få fingrene først på eksklusive nyheder og skarpe tilbud! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af den nyeste viden.