Kun for erhvervsdrivende  

Sådan vælger du det rigtige produkt

Sådan vælger du det rigtige produkt

Hos Würth har du adgang til rigtig mange produkter. Men med et udvalg på mere end 50.000 produkter kan det nogle gange være svært at finde og vælge det rigtige produkt. Derfor har vi lavet en kvikguide til dig, der skal finde det helt rigtige Würth produkt til dine opgaver.

Hvor finder du de nødvendige produktinformationer? Hvem kan du spørge, når du har brug for flere informationer og/eller faglig viden om produkterne? Få svarene her.

Find informationer på wuerth.dk

På vores online-shop og app kan du læse mere om Würths produkter. Her finder du bl.a. sikkerhedsdatablade, tekniske informationer, beskrivelse af anvendelsesområder og meget mere. Hvis du leder efter DIN & Norm produkter, kan du bruge DIN katalog.

Du kan også finde aktuelle kataloger og foldere under din branche. Her er der eksempelvis produktguides og kataloger med for eksempel arbejdstøj og sæsonaktuelle produkter.

Er du på tilbudsjagt? Så kan du altid finde et godt tilbud – besøg vores outlet eller se vores måneds- og ugetilbud.

 

Kontakt os – vi vil meget gerne hjælpe

Hvordan og hvem du kontakter for hjælp, er helt op til dig, alt efter hvad der passer dig bedst.

Du kan eksempelvis kigge ned i den nærmeste Würth butik, hvor vi står klar til at vejlede dig. Hvis produktet er i butikken, kan du også få det i hænderne og se, om det lever op til det, du leder efter. Det er eksempelvis også relevant, hvis du er på udkig efter nyt arbejdstøj. I så fald kan du naturligvis prøve det i butikken.

 

Kundeservice sidder klar til at tage dit opkald, hvis du har brug for vejledning til det rigtige produktvalg. Du kan ringe til dem på 79 32 31 70.

Endelig er der naturligvis også din Würth sælger, som gerne kigger forbi for at hjælpe dig videre med at finde det rigtige produkt. Hvis du ikke har en sælger tilknyttet, kan du kontakte Kundeservice.

 

Få faglig viden om produkter

Hvis du har brug for faglig sparring om produktvalg, brug af produktet, arbejdsprocesser og lovgivning, så er det oplagt med et besøg af vores specialister. Vores erfarne specialister dækker hele landet, og de har erfaring inden for hvert deres område.

Brug dem eksempelvis, hvis du vil vide mere om den nyeste lovgivning, det kunne eksempelvis være inden for kemihåndtering eller passiv brandsikring. De kan også demonstrere for dig, hvordan du bruger produkter til eksempelvis bilpleje. Specialisterne kan også hjælpe med de rigtige sikkerhedsprodukter - såsom faldsikring - eller med at vælge arbejdstøj. De afholder også kurser.

 

 

Nyeste artiker

Skal du arbejde med asbest?

21-05-2024Asbest kan gemme sig mange flere steder, end du måske tror. Hvert år er der danskere, som bliver alvorligt syge, selvom det er mange år siden, de var i kontakt med og indåndede asbeststøv. Det er derfor vigtigt at beskytte sig selv. Få mere viden om arbejde med asbest; både hvis du er arbejdsgiver og/eller arbejder med asbest i det daglige. Du får blandt andet et overblik over egnede værnemidler.

Læs mere

Hvilke systemer omfatter ADAS?

17-05-2024ADAS er en oplagt merindtjeningsmulighed. Men hvad dækker ADAS egentlig over?

Læs mere

4 gode råd til at fjerne og bearbejde svejsesøm

13-05-2024Med skiven kommer du igennem hele 3 trin i den samme arbejdsgang, og med 4 gode råd får du et godt slutresultat.

Læs mere

Nyhedsbrev

 

TIlmeld dig Nyhedsbrevet

Få fingrene først på eksklusive nyheder og skarpe tilbud! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af den nyeste viden.