Kun for erhvervsdrivende  

Hvorfor er innovation vigtig for dig?

Hvorfor er innovation vigtig for dig?

Du har adgang til innovative produkter i Würths produktsortiment – men hvordan skaber det værdi i dit daglige arbejde?

Innovation lyder ”smart”, men hos Würth betyder det helt simpelt, at produkterne er udviklet til at gøre din daglige opgaveløsning meget nemmere. Produktudviklingen er baseret på ønsker fra vores kunder, så de bliver brugbare produkter med nytænkende funktioner. Når vi siger ”innovativt” mener vi altså, at det er et nytænkende produkt designet til, at du kan arbejde hurtigt, nemt og enkelt.

Det er ikke sikkert, at du tænker over det i hverdagen. For ofte er innovationen gemt i detaljen. Det kan eksempelvis være, at din sikringslak er i en harmonikaflaske, så flasken eksempelvis ikke stopper til. Måske giver dine arbejdssko dig et godt fodklima, fordi de har et innovativt ventilationssystem. Eller du kan bruge specialværktøj til at skrue om hjørner og anvende et andet produkt til at lime under vand.

 

Hvad betyder det for dig, at produktet er en prisvinder?

For nogle produkters vedkommende er innovationen blevet belønnet med en pris. For dig betyder det, at produktet skaber værdi i dit daglige arbejde.

Red Dot Award er en international designpris til anerkendelse af innovativt, industrielt design. Juryen, som uddeler Red Dot Award, bedømmer ud fra kriterier som innovation, funktionalitet, kvalitet, ergonomi, brugsværdi og holdbarhed.

Når du ser Red Dot Award mærket ved et produkt, ved du altså, at det blandt andet er et meget funktionelt produkt. Det kan eksempelvis være ved, at produktet gør dit arbejde nemmere, hurtigere og enklere.

 

Prisvindende Würth produkter

ORSY® systemkufferter er eksempler på vinder af en Red Dot Award. Kufferterne er funktionelle, robuste og skaber orden i dit daglige arbejde. Alt er gennemtænkt helt ned i detaljen: Fra låget – der kan bruges som aflægningsplads af skruer, uden de falder ned – til muligheden for at klikke kufferterne sammen for nem transport og opbevaring.

Montagehandsken Tigerflex Double er også Red Dot vinder. Det skete i 2020. Den åndbare handske er økonomisk og miljøvenlig i brug, fordi den er vendbar. Handsken kan med andre ord bruges på både højre og venstre hånd, fordi den har TigerGrip på begge sider.

 

 

Nyeste artiker

Skal du arbejde med asbest?

21-05-2024Asbest kan gemme sig mange flere steder, end du måske tror. Hvert år er der danskere, som bliver alvorligt syge, selvom det er mange år siden, de var i kontakt med og indåndede asbeststøv. Det er derfor vigtigt at beskytte sig selv. Få mere viden om arbejde med asbest; både hvis du er arbejdsgiver og/eller arbejder med asbest i det daglige. Du får blandt andet et overblik over egnede værnemidler.

Læs mere

Hvilke systemer omfatter ADAS?

17-05-2024ADAS er en oplagt merindtjeningsmulighed. Men hvad dækker ADAS egentlig over?

Læs mere

4 gode råd til at fjerne og bearbejde svejsesøm

13-05-2024Med skiven kommer du igennem hele 3 trin i den samme arbejdsgang, og med 4 gode råd får du et godt slutresultat.

Læs mere

Nyhedsbrev

 

TIlmeld dig Nyhedsbrevet

Få fingrene først på eksklusive nyheder og skarpe tilbud! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af den nyeste viden.