Kun for erhvervsdrivende  

DIGITALE MULIGHEDER HOS WÜRTH

DIGITALE MULIGHEDER HOS WÜRTH

Hvad er dine fordele ved digitale løsninger? Og hvilke muligheder har du?

Nogle gange har du brug for personlig, faglig sparring. Måske skal du eksempelvis købe arbejdstøj og vil gerne prøve tøjet i en butik, før du beslutter dig. Det kan også være, at du har brug for personlig hjælp for at kunne vælge det helt rigtige produkt til dine opgaver. Andre gange passer det dig bedst at bestille online eller bruge digitale løsninger, der hjælper dig i dit daglige arbejde.

Dine fordele ved digitale løsninger

Digitale løsninger har flere fordele for dig:

  • Du kan bestille hurtigt og nemt, når og hvor det passer dig
  • Du får nem adgang til brugbare informationer såsom sikkerhedsdatablade og ETA’er
  • Du har adgang til viden om hvilke produkter, der passer til hvilke opgaver
  • Du får digitale værktøjer, der optimerer dine arbejdsprocesser, så du får tid til at udføre dine kerneopgaver

 

Digitale bestillingsmuligheder

Hos Würth kan du bestille på online-shop, app og/eller vælge eProcurement. Hvis du køber arbejdstøj, er Würth Arbejdstøjportal også en mulighed. Endelig kan du få en lagerautomat, der sørger for automatisk bestilling af det, du mangler.

Online-shop: Åbent hele døgnet – alle dage

På Würths online-shop har du adgang til mere end 50.000 produkter samt nyheder og praktiske funktioner såsom Click&Collect. Du kan også finde vigtige produktinformationer, for eksempel sikkerhedsdatablade.

 

Würth App: Bestil nemt når og hvor, det passer dig

Med Würth App kan du bestille hurtigt og let, når du er på farten med eksempelvis scannerfunktion.

 

eProcurement: Effektivitet, tidsbesparelser og færre udgifter

eProcurement dækker hele indkøbsprocessen fra bestilling til fakturering. Dit system kobles direkte på vores omfattende produktsortiment, og alt håndteres digitalt og automatisk, så du sparer op til 30% på omkostninger til din indkøbsproces.

 

Würth Arbejdstøjportal: Nemt og fleksibelt

Portalen er en nem og fleksibel løsning til dig, som gerne vil give dine medarbejdere mulighed for selv at bestille arbejdstøj inden for nogle faste rammer. Du får enkel og nem bestilling af arbejdstøj med mindre administration, nemmere hverdag og ingen budgetoverskridelser.

 

ORSY® mat: Automatisk genbestilling

Med en lagerautomat har du adgang til de materialer, du har brug for. Systemet bestiller automatisk og registrerer alle processer.

 

ORSY mat

 

Digitale løsninger

Digitale løsninger er systemer/værktøjer, du kan bruge til at løse dine opgaver og til at få ny viden. Med andre ord kan digitale løsninger optimere dine arbejdsprocesser, så du får frigivet tid til dine kerneopgaver.

Würth Kemiarkiv: Hold styr på de lovpligtige opgaver

Du får bl.a. mulighed for at udarbejde kemisk APV/risikovurdering og skriftlig instruktion samt adgang til sikkerhedsdatablade og teknisk information. Du får også en oversigt over virksomhedens produkter, der viser, hvilke værnemidler, medarbejderne skal anvende.

 

DIN&ISO søgning: Find det rigtige produkt

Det kan være svært at finde det helt rigtige produkt til dine opgaver. Brug derfor vores søgeportal til at finde det rigtige DIN eller ISO-produkt blandt vores mange produkter.

 

Würth Byggekemihus: Hvad skal du anvende hvor?

Vi har bygget et online byggekemihus til dig. Du kan besøge byggekemihusets forskellige rum for at se de produkter, vi anbefaler til de specifikke opgaver.

 

Skrueoverblik: Til dig i byggebranchen

Hos Würth har vi skruer – mange skruer. Til dig, der arbejder i byggebranchen, har vi derfor lavet et overblik over vores ASSY-skruer med brugbar viden om de forskellige skruers anvendelser.

 

 

Nyeste artiker

Nybyggeri og bæredygtighed; hvad skal du være opmærksom på?

05-04-2024Begreberne i forhold til den grønne dagsorden er mange, og dokumentationskravene er høje. Men hvad dækker ordene egentlig over? Og hvad betyder de for din virksomhed?

Læs mere

Boltens vej fra produktion til montage

03-04-2024Inden du pakker bolten, boret eller noget helt tredje op af Würth kassen, har produktet været på en lang rejse for at sikre, at det lever op til kravene til den høje Würth kvalitet.

Læs mere

Hvilken lakforsegling skal du vælge?

26-03-2024Hvad er fordelen ved lakforsegling? Hvor længe kan lakforseglingen holde? Og hvordan laver du en lakforsegling med lang holdbarhed?

Læs mere

Nyhedsbrev

 

TIlmeld dig Nyhedsbrevet

Få fingrene først på eksklusive nyheder og skarpe tilbud! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af den nyeste viden.