Kun for erhvervsdrivende  

Gode grunde til at vælge OEM-godkendt værkstedsudstyr

Gode grunde til at vælge OEM-godkendt værkstedsudstyr

Hvad er en OEM-godkendelse? Og hvad betyder det for dit værkstedsudstyr?

Én af de godkendelser, du møder, når du kigger på værkstedsudstyr, er en OEM-godkendelse.

Hvad betyder OEM?

OEM er en forkortelse for Original Equipment Manufacturing. Godkendelsen kan gælde f.eks. reservedele, måleudstyr eller værkstedsudstyr såsom afbalanceringsmaskiner. En OEM-godkendelse betyder, at produktet er godkendt eller anbefalet af bilproducenten.

 

Hvorfor skal du vælge OEM-godkendt værkstedsudstyr?

Hvis du vælger værkstedsudstyr med en OEM-godkendelse til det (eller de) bilmærker, dit autoværksted servicerer, så er du sikker på, at udstyret har en blåstempling fra bilproducenten.

Antallet af OEM-godkendelser har også betydning. Jo flere OEM-godkendelser værkstedudstyret har (det vil sige hvor mange bilproducenter, der har godkendt udstyret, eller selv bruger det) desto større er sandsynligheden for, at der er tale om innovativt værkstedsudstyr af høj kvalitet.

 

Vidste du, at Hunter Engineering har flest OEM-godkendelser?

Hunter Engineering er den værktøjsudstyrsproducent, der har flest OEM-godkendelser på deres udstyr. Samtidig bliver Hunter udstyret også brugt hos en lang række bilproducenter i deres produktion og kontrol.

Et eksempel på et Hunter Engineering værkstedsudstyr med mange OEM-godkendelser, er afbalanceringsmaskinen Hunter Road Force Elite, der er godkendt eller anbefalet af en lang række af bilproducenter.

Udover at være af højeste kvalitet, kan den - som den eneste afbalanceringsmaskine på markedet - også simulere vejtryk.

Værd at vide om simuleret vejtryk

Vejtryksdiagnose simulerer vejtrykket og identificerer, om der er hårde punkter i dækket. Det opdages ikke ved en traditionel afbalancering. Med simulering af vejtryk undgås, at din kunde kører med defekte dæk (der kan give en dårlig køreoplevelse). Kunden får også en god kundeoplevelse, og du slipper for reklamationer.

 

Würth er eneforhandler af udstyr fra Hunter Engineering

Würth Værkstedsudstyr er stolt, dansk eneforhandler af Hunter Engineerings innovative kvalitetsmaskiner. Samarbejdet har eksisteret siden 2009 og bygger på et fælles ønske om at kunne tilbyde autoværksteder fremtidssikret kvalitetsudstyr, som gør hverdagen lettere.

Hunter Engineering har igennem mange år været forudseende i forhold til hvad, som rører sig i autobranchen og er teknologisk meget langt fremme. En investering i udstyr fra Hunter er derfor en investering i fremtidens indtjeningsmuligheder, hvor reparation og vedligehold af el-biler er et vigtigt punkt.

 

Vil du vide mere?

Kontakt Würth Værkstedsudstyr
Agilease investerer i Hunter udstyr
 

Nyeste artiker

Skal du arbejde med asbest?

21-05-2024Asbest kan gemme sig mange flere steder, end du måske tror. Hvert år er der danskere, som bliver alvorligt syge, selvom det er mange år siden, de var i kontakt med og indåndede asbeststøv. Det er derfor vigtigt at beskytte sig selv. Få mere viden om arbejde med asbest; både hvis du er arbejdsgiver og/eller arbejder med asbest i det daglige. Du får blandt andet et overblik over egnede værnemidler.

Læs mere

Hvilke systemer omfatter ADAS?

17-05-2024ADAS er en oplagt merindtjeningsmulighed. Men hvad dækker ADAS egentlig over?

Læs mere

4 gode råd til at fjerne og bearbejde svejsesøm

13-05-2024Med skiven kommer du igennem hele 3 trin i den samme arbejdsgang, og med 4 gode råd får du et godt slutresultat.

Læs mere

Nyhedsbrev

 

TIlmeld dig Nyhedsbrevet

Få fingrene først på eksklusive nyheder og skarpe tilbud! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af den nyeste viden.