Kun for erhvervsdrivende  

Orden, overblik og viden med etiketter

Orden, overblik og viden med etiketter

Kender du ORSY® reolen? Én af ORSY® reolens fordele er, at den skaber orden og overblik på dine hylder. Det skyldes bl.a. reolens emballage og etiketter. Læs mere her

Emballage og labels virker måske som små ting. Men når det kommer til ORSY®, er de vigtige elementer for dig, der ønsker orden, overblik og nem adgang til vigtige informationer.

Find alle informationer på ORSY® reolens etikette

På ORSY® reolerne kan du nemt finde det, du skal bruge takket være reolens etiketter. Det gælder både, hvor produktet står og de informationer, du har brug for – eksempelvis hvilke værnemidler du skal bruge. Det gør dit arbejde nemmere, ligesom du også sparer tid.

 

Scan stregkoden
Stregkode

Scan stregkoden i Würth App og få nem adgang til produktinformation eller lav et hurtigt køb.

Varenummer
Varenummer

Mulighed for at anvende kundespecifikke varenumre.

Maks. stk. på hylden
Maks. stk. på hylden

Du bestemmer mængden. Din sælger vejleder om det, du kan have på hylderne.

Værnemidler
Værnemidler

Hvis produktet kræver værnemidler, er det markeret på ORSY® reolens etikette.

 

Holdbar og robust emballage

Den emballage, som eksempelvis dine skruer bliver opbevaret og leveret i, har en flytbar Stick & Go label til at finde opbevaringspladsen. Her finder du al den information, du har brug for til at kunne finde det, du mangler.

Stick & Go pakkelabelen:

  • Kan tages af og er selvklæbende
  • Har tydelig struktureret information
  • Er med stregkode, så du kan bestille med Würth App
  • Har farvekodesystem til skruer, så du nemt kan finde den matchende bit

Som en ekstra bonus er emballagen også ekstrem holdbar og robust samt miljøvenlig og genanvendelig. Endelig har den også en integreret åbning for hurtig og nem adgang.

Stick and go
Flytbar label

 

Vil du vide mere?

Hvad er ORSY®?

ORSY® står for ORden giver dig effektiv og tidsbesparende bestilling og opbevaring på lageret, værkstedet, byggepladsen og farten. Du kan bl.a. få Würth sælgerservice, hvor Würth sælgeren – i dialog med dig – sørge for at reolerne er fyldt med det, du skal bruge, når du skal bruge det.

Læs mere her

Scan stregkoderne med Würth App

Din sælger hjælper dig gerne med at holde hylderne fyldte med det, du skal bruge. Du kan også scanne stregkoderne med Würth App’s scannerfunktion for nem online bestilling.

Læs mere om Würth App

 

Nyeste artiker

Nybyggeri og bæredygtighed; hvad skal du være opmærksom på?

05-04-2024Begreberne i forhold til den grønne dagsorden er mange, og dokumentationskravene er høje. Men hvad dækker ordene egentlig over? Og hvad betyder de for din virksomhed?

Læs mere

Boltens vej fra produktion til montage

03-04-2024Inden du pakker bolten, boret eller noget helt tredje op af Würth kassen, har produktet været på en lang rejse for at sikre, at det lever op til kravene til den høje Würth kvalitet.

Læs mere

Hvilken lakforsegling skal du vælge?

26-03-2024Hvad er fordelen ved lakforsegling? Hvor længe kan lakforseglingen holde? Og hvordan laver du en lakforsegling med lang holdbarhed?

Læs mere

Nyhedsbrev

 

TIlmeld dig Nyhedsbrevet

Få fingrene først på eksklusive nyheder og skarpe tilbud! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af den nyeste viden.