Kun for erhvervsdrivende  

Hvad er dine fordele ved eProcurement?

Hvad er dine fordele ved eProcurement?

Hvad er eProcurement? Og hvilke fordele har det for dig?

Overvejer du eProcurement? Vi har samlet et overblik over fordelene til dig, så du kan tage dem med i dine overvejelser.

Hvad er eProcurement?

eProcurement er digital/online bestilling, der digitaliserer hele din indkøbsproces fra bestilling til fakturering. Kort fortalt – og uden tekniske termer – er det digital udveksling mellem dit ERP-system og din leverandørs produktsortiment. Du bestiller i dine egne systemer, og bestillingen sendes automatisk til din leverandør.

Manuel bestilling koster tid (og penge)

Når du bestiller manuelt, bruger du meget tid på processen, og tid koster penge. Faktisk kan prisen på indkøbsprocessen ende med at overstige prisen på c-artiklen. En c-artikel er fx en skrue eller en møtrik.

Når du bestiller manuelt, skal du nemlig bl.a. bruge tid på:

  • Ordrebekræftelse
  • Varemodtagelse
  • Tjek af leverance og faktura

Foruden at være tidskrævende, kan manuelle processer også ende i fejl såsom slåfejl.

Fordele ved eProcurement

Med eProcurement sker alt direkte i systemerne, og indkøbsprocessen automatiseres.

Det giver dig en lang række fordele:

  • Hurtigere bestilling og levering
  • Færre manuelle og administrative processer
  • Mindre papirforbrug til gavn for miljøet

Det betyder, at du kan arbejde mere effektivt og får færre omkostninger til indkøbsprocessen. Du bruger også mindre tid på indkøb – det frigiver tid, som du fx kan bruge på din kerneforretning.

Vil du høre mere om eProcurement?

Hos Würth tilbyder vi eProcurement. Hvis du vil have en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde dig, kan du kontakte din Würth sælger eller ringe til os på telefon +45 79 32 31 70

 

Nyeste artiker

Skal du arbejde med asbest?

21-05-2024Asbest kan gemme sig mange flere steder, end du måske tror. Hvert år er der danskere, som bliver alvorligt syge, selvom det er mange år siden, de var i kontakt med og indåndede asbeststøv. Det er derfor vigtigt at beskytte sig selv. Få mere viden om arbejde med asbest; både hvis du er arbejdsgiver og/eller arbejder med asbest i det daglige. Du får blandt andet et overblik over egnede værnemidler.

Læs mere

Hvilke systemer omfatter ADAS?

17-05-2024ADAS er en oplagt merindtjeningsmulighed. Men hvad dækker ADAS egentlig over?

Læs mere

4 gode råd til at fjerne og bearbejde svejsesøm

13-05-2024Med skiven kommer du igennem hele 3 trin i den samme arbejdsgang, og med 4 gode råd får du et godt slutresultat.

Læs mere

Nyhedsbrev

 

TIlmeld dig Nyhedsbrevet

Få fingrene først på eksklusive nyheder og skarpe tilbud! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af den nyeste viden.