Kun for erhvervsdrivende  

Sådan imødekommer du krav til dokumentation

Sådan imødekommer du krav til dokumentation

For dig, der arbejder i byggebranchen, bliver kravene til dokumentation og kvalitetssikring større og større. Derfor gør vi det nemt for dig at få adgang til de nødvendige informationer.

Hos Würth har du blandt andet adgang til ETA-godkendelser.

Stigende krav til dokumentation

I dit daglige arbejde møder du forskellige krav til dokumentation og kvalitetssikring. 80 % af byggevarer skal CE-mærkes og have en DoP, mens de øvrige kan CE-mærkes på en frivillig ordning med en ETA (Europæisk Teknisk Vurdering).

Du skal også forholde dig til standarder, overensstemmelseserklæringer, testrapporter, ISO-certificeringer og så videre. Hvis du arbejder med bæredygtigt byggeri, skal du også opfylde dokumentationskrav hertil.

Sådan finder du de informationer, du søger

I din travle arbejdsdag er det vigtigt, at du nemt kan finde de informationer, du har brug for til at opfylde de stigende krav. Derfor har du hos Würth online adgang til forskellige, nødvendige informationer.

Tekniske informationer om produktet

Würth app og online-shop kan du finde informationer om de forskellige produkter såsom ETA-godkendelser. Du har også adgang til CAD-tegninger på DIN og norm dele, betonskruer mv.

Würth anker app

Med Würth anker app har du adgang til mekaniske/kemiske ankre og dyvelteknik. Du finder blandt andet ETA-godkendelser og oversigt over trækværdier.

Se mere her

Hjælp til kemi på din arbejdsplads

Med Würth Kemiarkiv får du en digital løsning til håndtering af de lovpligtige opgaver, der følger med, når du anvender kemi på arbejdspladsen. Du kan for eksempel udarbejde risikovurderinger, skriftlig instruktion og finde sikkerhedsdatablade.

Læs mere om Würth Kemiarkiv

Få specialisthjælp

Hvis du har brug for faglig sparring, kan du kontakte Würth specialisterne. Specialisterne dækker en række forskellige områder såsom luft- og vindtæt byggeri, arbejdssikkerhed og befæstelsesteknik. Specialisten i befæstelsesteknik kan eksempelvis foretage trækprøver.

Genveje til informationer

Få specialistviden
Find informationer på Würth online-shop
Adgang til informationer på farten
 

Nyeste artiker

5 tips til at vælge den rigtige pensel og den rigtige malerrulle

26-01-2024Dit valg af både pensler og malerruller afhænger af malingen, og hvad du skal male.

Læs mere

4 steps til kemisk svær befæstelse

26-10-2023I denne produkt- og monteringsvejledning får du en trinvis guide til kemisk svær befæstelse med fokus på, hvordan du vælger de rigtige produkter.

Læs mere

Sådan får du fordel af solcellebefæstelse

23-10-2023Hvad er solcelleteknologi? Hvad betyder solenergi? Og hvordan tager du højde for sne- og vindlast?

Læs mere

Nyhedsbrev

 

TIlmeld dig Nyhedsbrevet

Få fingrene først på eksklusive nyheder og skarpe tilbud! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af den nyeste viden.