Kun for erhvervsdrivende  

7 praktiske funktioner, der gør dit arbejde nemmere

7 praktiske funktioner, der gør dit arbejde nemmere

ORSY® systemkufferten er mere end bare end kuffert til opbevaring af skruer m.m. Dens mange detaljer er nemlig med til at gøre din opgaveløsning nemmere og hurtigere.

ORSY® systemkufferten er en del af et opbevaringssystem og har flere praktiske funktioner. Se hvilke her

Alt passer sammen

Kufferten er en del af ORSY® systemet, hvor alt passer sammen. Det betyder for eksempel, at du kan tage værktøjssortimentet fra ORSY® reolen og flytte det over i ORSY® systemkufferten. På den måde kan du tage det med til der, hvor du skal bruge det, med nøjagtigt det indhold du har brug for til dagens opgaver.

Et låg er ikke bare et låg

Låget – og kuffertens andre dele – har gennemtænkte detaljer.

Alt på rette plads
Alt på rette plads
Intet falder ud eller roder rundt

Modulerne i kufferten fikseres ved hjælp af strukturen i både bunden og låget, der slutter tæt og sikrer, at kuffertens indhold ikke falder ud og blandes sammen. Selv når du flytter på kufferten.

Ens standard
Ens standard
Fuld fleksibilitet

Systemkufferten fås i forskellige størrelser. Den kan udstyres med skumindlæg, skilleplader eller sortimentsindlæg, så den kan tilpasses dine individuelle behov alt efter dagens opgaver.

Praktisk låg
Praktisk låg
Med fordybning

Fordybningen udvendigt på låget, er velegnet som aflægningsplads til fx skruer eller bits, der ellers nemt kan trille væk.

Nem transport og opbevaring
Nem transport og opbevaring
Sæt dem sammen

Kufferter i samme størrelse kan stables i højden. Du kan fx klikke dem sammen, så de kan bæres sikkert rundt som én enhed. Du kan også stable dem ovenpå hinanden med støttefoder, der sikrer, at den nederste kuffert forbliver ren og fri for ridser.

Nem at flytte
Nem at flytte
Indbyggede greb og ergonomisk korrekt håndtag

De indbyggede greb på siderne gør det nemt og hurtigt at flytte systemkufferten. Håndtagets ergonomisk korrekte design og dets bløde materiale, der vender ind mod fingrene, gør det komfortabelt at flytte kufferterne.

Let at åbne
Ingen tidskrævende ”fumlen”
Let at åbne

De to åbne-/lukkebeslag med fingerfordybninger gør kufferten nem at åbne og lukke.

Robust kuffert
Robust kuffert
Lang levetid

Systemkufferten er lavet af ABS-termoplast, hvilket gør den særdeles holdbar og modstandsdygtig over for ridser, slag og slitage.

Kufferten er modstandsdygtig overfor olie, smøremiddel samt temperaturpåvirkninger, og det indvendige hængsel er solidt og robust. Håndtaget på fronten er desuden forsænket og kan bære op til 60 kg. Alt dette er med til at beskytte indholdet.

 

Vil du se de prisvindende kufferter?

For sine praktiske funktioner har ORSY® systemkufferten en Red Dot Award. Kufferten fås i flere forskellige størrelser og med forskellige ruminddelinger, så du kan få lige præcis den kuffert, du har brug for.

 

Nyeste artiker

Skal du arbejde med asbest?

21-05-2024Asbest kan gemme sig mange flere steder, end du måske tror. Hvert år er der danskere, som bliver alvorligt syge, selvom det er mange år siden, de var i kontakt med og indåndede asbeststøv. Det er derfor vigtigt at beskytte sig selv. Få mere viden om arbejde med asbest; både hvis du er arbejdsgiver og/eller arbejder med asbest i det daglige. Du får blandt andet et overblik over egnede værnemidler.

Læs mere

Hvilke systemer omfatter ADAS?

17-05-2024ADAS er en oplagt merindtjeningsmulighed. Men hvad dækker ADAS egentlig over?

Læs mere

4 gode råd til at fjerne og bearbejde svejsesøm

13-05-2024Med skiven kommer du igennem hele 3 trin i den samme arbejdsgang, og med 4 gode råd får du et godt slutresultat.

Læs mere

Nyhedsbrev

 

TIlmeld dig Nyhedsbrevet

Få fingrene først på eksklusive nyheder og skarpe tilbud! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af den nyeste viden.