Kun for erhvervsdrivende  

Sådan vælger du den rigtige polerpad og polish

Sådan vælger du den rigtige polerpad og polish

Svære ridser, hologrammer, malerstøv eller noget helt fjerde. Poleringsopgaverne er mange – få en guide til at vælge den rigtige polerpad og polish til opgaven.

Vælg den polish og de polerpads, der svarer til sværhedsgraden af ridserne og påfør et jævnt lag med krydsende bevægelser.

Hos Würth kan du bruge farvekoderne på pads og polermiddel til at vælge den rigtige polish og de rigtige pads. Farverne indikerer slibeeffekten / grovheden. Du kan også kombinere polerprodukt og polerpads på tværs af farverne for at få den ønskede slibeeffekt.

Overblik over opgaver og produkter:

Produkter til opgaven

Svære ridser

Til svære ridser anbefaler vi en stærkt slibende, hurtigtvirkende slibepolish til hurtig fjernelse og hårde polerpads, der skånsomt fjerner snavset.

Dybe ridser
Dybe ridser
Appelsinhud
Appelsinhud
Malerstøv
Malerstøv

 

Dybe, moderate og mindre ridser

Her kan du bruge moderat slibende højglanspolish og mellemhårde polerpuder til at fjerne ridserne effektivt.

Dybe ridser
Dybe ridser
Moderate ridser
Moderate ridser
Mindre ridser
Mindre ridser

 

Fjernelse af hologrammer på mørk lak

Brug højglansfinish til optimal fjernelse af striber og hologrammer på mørk autolak. Du kan kombinere det med bløde polerpads for god fjernelse af snavs.

Hologram
Hologram

 

Lakforsegling

Til lakforsegling anbefaler vi at vælge et produkt, der yder langvarig højglansforsegling ved at udglatte de fineste strukturer i lakken, gøre overfladen spejlblank samt give længerevarende beskyttelse mod blandt andet vejrlig og ridser efter bilvask. Brug en vaflet polerpad til opgaven og eventuelt en rens som kontrolspray før forsegling.

Lakforsegling
Lakforsegling

 

Den nemme løsning til fjernelse af mindre vaskeridser

Har bilen brug for en hurtig opfriskning, kan du bruge et produkt med slibning og voks i ét, fx Quickpolish. Drejer det sig kun om fjernelse af fedtfingre og støv på udstillingsbiler, anbefaler vi Quickshine.

Mindre ridser
Mindre ridser
Blå pad
Hologram
Hologram
Bølgepolerpad
Lakforsegling
Lakforsegling
Vaflet polerpad
 

Nyeste artiker

Skal du arbejde med asbest?

21-05-2024Asbest kan gemme sig mange flere steder, end du måske tror. Hvert år er der danskere, som bliver alvorligt syge, selvom det er mange år siden, de var i kontakt med og indåndede asbeststøv. Det er derfor vigtigt at beskytte sig selv. Få mere viden om arbejde med asbest; både hvis du er arbejdsgiver og/eller arbejder med asbest i det daglige. Du får blandt andet et overblik over egnede værnemidler.

Læs mere

Hvilke systemer omfatter ADAS?

17-05-2024ADAS er en oplagt merindtjeningsmulighed. Men hvad dækker ADAS egentlig over?

Læs mere

4 gode råd til at fjerne og bearbejde svejsesøm

13-05-2024Med skiven kommer du igennem hele 3 trin i den samme arbejdsgang, og med 4 gode råd får du et godt slutresultat.

Læs mere

Nyhedsbrev

 

TIlmeld dig Nyhedsbrevet

Få fingrene først på eksklusive nyheder og skarpe tilbud! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af den nyeste viden.