Kun for erhvervsdrivende  

Effektiv polering: Tips til valg af polerpads

Effektiv polering: Tips til valg af polerpads

Få tips til valg af polerpads, der giver en effektiv polering.

For at få det bedste slutresultat, skal du vælge en polerpad, der giver maksimal effekt. Alt efter, om du skal bruge en spiderpad, mikrofiberpad eller en anden slags polerpad, har vi samlet tips til, hvad du kan kigge efter.

4 tips til valg af spiderpad

1. Slidset overflade giver mindre slid

En slidset overflade giver maksimal kraft med minimalt slid. Det skyldes, at en slidset overflade resulterer i en meget større optagelse af polermidler. Derved fjernes der mere snavs, og slibemidlet holder længere.

2. Nem centrering

Hullet i midten hjælper med at aflede varmen, så skiven holder længere. Derudover gør det, at du hurtigt og nemt kan centrere polerpaden.

3. Skum med åbne porer optager snavset

Skum med åbne porer gør, at snavset optages i skummet i stedet for at blive opbygget på skiven. Hvis polerpaden både har åbne porer og slidset overflade giver det også en lav varmeopbygning. Det skyldes, at varmen effektivt bortledes under poleringen.

4. Afrundet kant forhindrer ridser i lakken

Polerpads med en afrundet kant tilpasser sig alle bilens konturer og forhindrer ridser i lakken under polering.

Spiderpads
Bonustip:
Skal du arbejde på svært tilgængelige steder?

Tyndere polersvampe gør det nemmere at komme til, når du skal polere under spejl, håndtag m.m. Hos Würth finder du et stort udvalg - de fås fra Ø40 til Ø160 mm.

 

På udkig efter mikrofiberpads? Her er 3 tips

1. Åben, luftig og blød overflade = effektiv polering

Polerpads med blød og luftig mikrofiberoverflade giver en effektiv polering. Sammen med Quick Polish kan du desuden blanke ridser op, så du opnår høj glans uden at være hård ved lakken.

2. Hold padsene effektive med rengøring

For at sikre at mikrofiberpads arbejder effektivt hele tiden, anbefales det at rengøre dem i varmt vand, og derefter enten lufttørre dem eller tørre med luftpistol. Det holder overfladen åben, luftig og blød. Rengøringstippet gælder i øvrigt alle pads, som holdes effektive ved at gøre dem rene med trykluft eller børste.

3. Bagside i skum reducerer varmeudviklingen

Kvalitetsskummet, som er under mikrofiberoverfladen, afgør hårdheden på polerpaden – jo hårdere, jo større slibeeffekt. De åbne porer i skummet og den luftige mikrofiberoverflade giver mindre friktion under polering og dermed mindre varmeudvikling.

Bonustip:
Hvornår skal du bruge polerpads med lammeuld?

Polerpads med lammeuld er god til de grove poleropgaver, fordi den med sin store overflade går ned i ridser og polerer op nedefra. Løs uld er mest grov og vævet uld giver en blankere overflade.

 

Find polerpads hos Würth

Du kan finde mange forskellige pads hos Würth.

Spiderpads

 

Mikrofiberpads

 

Skumpads

 

Lammeuld

 

Nyeste artiker

5 tips til at vælge den rigtige pensel og den rigtige malerrulle

26-01-2024Dit valg af både pensler og malerruller afhænger af malingen, og hvad du skal male.

Læs mere

4 steps til kemisk svær befæstelse

26-10-2023I denne produkt- og monteringsvejledning får du en trinvis guide til kemisk svær befæstelse med fokus på, hvordan du vælger de rigtige produkter.

Læs mere

Sådan får du fordel af solcellebefæstelse

23-10-2023Hvad er solcelleteknologi? Hvad betyder solenergi? Og hvordan tager du højde for sne- og vindlast?

Læs mere

Nyhedsbrev

 

TIlmeld dig Nyhedsbrevet

Få fingrene først på eksklusive nyheder og skarpe tilbud! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af den nyeste viden.