Kun for erhvervsdrivende  

SMÅ DETALJER PÅ VÆRKSTEDSVOGNEN, DER HAR STOR BETYDNING

SMÅ DETALJER PÅ VÆRKSTEDSVOGNEN, DER HAR STOR BETYDNING

Med ORSY® værkstedsvogne er der tænkt på detaljen, så dit daglige arbejde på værkstedet bliver nemmere. Vil du se de 7 detaljer, der gør en stor forskel?

Med ORSY® værkstedsvogne og værktøjssortimenter kan du mixe værktøjssortimenterne, så de matcher dine opgaver. Når værkstedsvognen er din faste følgesvend på værkstedet, har du altid det, du skal bruge. Endda lige ved hånden, så du sparer tid, fordi du ikke behøver bruge tid på at hente det, du skal bruge. Sammen med værkstedsvognens 7 små, men smarte detaljer, kan du derfor arbejde effektivt.

7 små detaljer

Fra hjulene til toppen – værkstedsvognene gør dit arbejde nemmere.

Ergonomisk korrekt højde
Ergonomisk korrekt

Værkstedsvognene har en ergonomisk korrekt arbejdshøjde. Hjørnerne er desuden afrundede, så du undgår at ramme ind i skarpe hjørner.

Funktionel top
Funktionel top

Du kan både bruge toppen til opbevaring og til at arbejde på. Det sidste gøres nemt, hvis du lægger et arbejdsbord i træ på toppen. Du kan også bruge toppen til at lægge kufferter på, hvor du eksempelvis kan opbevare smådele. På toppen er der desuden små rum, hvor du kan lægge smådelene, så der er styr på dem. De runde kanter gør det let at tage smådelene, når du skal bruge dem.

Holdere
Holdere

På vognen kan du fastgøre tablets, bærbare computere, dokumenter, dåser, akku skruemaskiner osv.

Fleksibel indretning
Fleksibel indretning

Skufferne har kuglelejer og enhåndsbetjent lås. Du kan inddele og indrette indholdet som du vil, hvilket giver dig stor fleksibilitet.

Cylinderlås
Pas godt på indholdet

Brug vognens 2-trins låsemekanisme med cylinderlås.

Hjul
Godt kørende

Vognene har store hjul, der kører godt, de er skridsikre, og ét af hjulene er låsbart.

Håndtag
Nem at flytte

Brug håndtaget med aluminiumsstang til at flytte vognen rundt på værkstedet.

 

Vil du se alle værkstedsvogne og sortimenter?

 

 

 

Nyeste artiker

Nybyggeri og bæredygtighed; hvad skal du være opmærksom på?

05-04-2024Begreberne i forhold til den grønne dagsorden er mange, og dokumentationskravene er høje. Men hvad dækker ordene egentlig over? Og hvad betyder de for din virksomhed?

Læs mere

Boltens vej fra produktion til montage

03-04-2024Inden du pakker bolten, boret eller noget helt tredje op af Würth kassen, har produktet været på en lang rejse for at sikre, at det lever op til kravene til den høje Würth kvalitet.

Læs mere

Hvilken lakforsegling skal du vælge?

26-03-2024Hvad er fordelen ved lakforsegling? Hvor længe kan lakforseglingen holde? Og hvordan laver du en lakforsegling med lang holdbarhed?

Læs mere

Nyhedsbrev

 

TIlmeld dig Nyhedsbrevet

Få fingrene først på eksklusive nyheder og skarpe tilbud! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af den nyeste viden.