Kun for erhvervsdrivende  

Vejled dine kunder til at sænke brændstofforbruget

Vejled dine kunder til at sænke brændstofforbruget

På værkstedet kan du tilbyde at hjælpe med korrekt sporing og dækoptimering af store køretøjer, der kan sænke brændstofforbruget, hvis eksempelvis køretøjet ikke er korrekt sporet.

I disse tider er et væsentligt fokusområde i cargobranchen brændstofforbruget. Brændstofpriserne er skyhøje og samtidig har vores fokus på miljø aldrig været større. Hjælp dine cargokunder til at spare penge på brændstof, blot ved at tilbyde en grundig sporing og dækoptimering, når de alligevel er forbi dit værksted. Dine kunder vil betragte det som en god kundeoplevelse, og brændstofpriserne taget i betragtning, vil vejledningen være i alles interesse.

Korrekt sporing og dækoptimering kan betale sig

Det behøver kun at tage få sekunder at foretage en sporings- og dækmønsterkontrol med Hunters Quick Check løsning. Med udgangspunkt i resultaterne fra kontrollen kan du vejlede dine kunder til at opnå væsentlige brændstofbesparelser og en bedre køreoplevelse. Måske viser kontrollen, at akslerne på lastbilen ikke er korrekt sporet. Det vil være en oplagt mulighed for dig at sælge en sporing, som din kunde uden tvivl vil kunne mærke på brændstofbudgettet.

Det er nemlig en kendsgerning at en korrekt sporet lastbil bruger væsentligt mindre brændstof grundet mindre rullemodstand. Samtidig vil en korrekt sporet lastbil også bevirke mindre slid af dæk og i det hele taget skabe en bedre køreoplevelse.

Et andet scenarie kan være, at sporings- og dækmønsterkontrollen afslører, at en afbalancering vil gavne kunden. Hvis en fælg har mere vægt i den ene side, vil det skabe ubalance, og hjulet vil ikke rulle jævnt. Det skaber en dårlig køreoplevelse og vil bevirke skævslidte dæk, en øget rullemodstand og dermed øget brændstofforbrug.

 

Invester i sporing og dækoptimering

Cargo værkstedsudstyr fra Hunter hjælper dig i din hverdag med at gøre sporings- og dækoptimeringsopgaver grundigt og effektivt. Blandt andet er afbalanceringsmaskinen HD Elite udstyret SmartWeight teknologi, som minimerer brugen af vægte væsentligt. Med cargo sporeanlægget fra Hunter har du desuden mulighed for at foretage en præcis sporing på blot 3 minutter.

 

Vil du vide mere?

Så se vores udvalg af værkstedsudstyr til cargomaskiner. Har du brug for vejledning, er du altid velkommen til at kontakte vores specialister.

Stærk leverandør til cargomarkedet gennem 30 år

Vil du vide mere om additiver, aircon, vask af store køretøjer og meget mere?

 

Nyeste artiker

Skal du arbejde med asbest?

21-05-2024Asbest kan gemme sig mange flere steder, end du måske tror. Hvert år er der danskere, som bliver alvorligt syge, selvom det er mange år siden, de var i kontakt med og indåndede asbeststøv. Det er derfor vigtigt at beskytte sig selv. Få mere viden om arbejde med asbest; både hvis du er arbejdsgiver og/eller arbejder med asbest i det daglige. Du får blandt andet et overblik over egnede værnemidler.

Læs mere

Hvilke systemer omfatter ADAS?

17-05-2024ADAS er en oplagt merindtjeningsmulighed. Men hvad dækker ADAS egentlig over?

Læs mere

4 gode råd til at fjerne og bearbejde svejsesøm

13-05-2024Med skiven kommer du igennem hele 3 trin i den samme arbejdsgang, og med 4 gode råd får du et godt slutresultat.

Læs mere

Nyhedsbrev

 

TIlmeld dig Nyhedsbrevet

Få fingrene først på eksklusive nyheder og skarpe tilbud! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af den nyeste viden.