Kun for erhvervsdrivende  

ÆNDRING AF REPARATIONSGRÆNSEN VIL GØRE KARROSSERIOPRETNING TIL OPLAGT INDTJENINGSMULIGHED

ÆNDRING AF REPARATIONSGRÆNSEN VIL GØRE KARROSSERIOPRETNING TIL OPLAGT INDTJENINGSMULIGHED

Har du fulgt med i debatten om reparationsgrænsen? Hvis reparationsgrænsen hæves - eller ligefrem afskaffes - vil reparation/genbygning og genbrug af skadede biler blive en oplagt indtjeningsmulighed for dit værksted.

Læs mere om, hvordan du kan øge dine indtjeningsmuligheder, hvis reparationsgrænsen ændres.

Hvad er reparationsgrænsen i dag, og hvad betyder det?

I dag er lovgivningen således, at en bil skrottes, hvis udgiften til reparation er mere end 75 procent af bilens markedsværdi. Ofte vil de skrottede biler kunne repareres, men det sætter lovgivningen en stopper for. Set fra et miljøperspektiv - og i lyset af den store efterspørgsel på biler og reservedele - virker det oplagt at øge reparationsgrænsen, så autoværkstederne kan hente flere reparationsopgaver hjem.

 

Hvad betyder det for dit autoværksted, hvis reparationsgrænsen hæves?

Er dit autoværksted klar til at gribe bolden og gøre reparation af skadede biler til en del af forretningen? Hvis reparationsgrænsen hæves eller afskaffes, vil karrosseriopretning med videre være en oplagt indtjeningsmulighed. Du vil kunne tilbyde dine kunder en reparation frem for at give dem en melding om, at bilen er totalskadet eller bør skrottes.

 

Har dit værksted udstyret til at varetage karrosseriopretning?

Med karrosseriopretning som et muligt indtjeningsområde, kan du og dit værksted overveje at investere i opretterudstyr, som gør arbejdet med karrosseriopretning grundigt og effektivt. Med den multifunktionelle ”drive-on” opretterplatform fra Celette, får du en platform udstyret med en 10 ton dozer, der gør såvel små som mellemstore reparationer muligt.

 

Vil du vide mere?

Kontakt Per Brask, specialist i værkstedsudstyr

+45 21 99 60 57

per.brask@wuerth.dk

 

Nyeste artiker

Skal du arbejde med asbest?

21-05-2024Asbest kan gemme sig mange flere steder, end du måske tror. Hvert år er der danskere, som bliver alvorligt syge, selvom det er mange år siden, de var i kontakt med og indåndede asbeststøv. Det er derfor vigtigt at beskytte sig selv. Få mere viden om arbejde med asbest; både hvis du er arbejdsgiver og/eller arbejder med asbest i det daglige. Du får blandt andet et overblik over egnede værnemidler.

Læs mere

Hvilke systemer omfatter ADAS?

17-05-2024ADAS er en oplagt merindtjeningsmulighed. Men hvad dækker ADAS egentlig over?

Læs mere

4 gode råd til at fjerne og bearbejde svejsesøm

13-05-2024Med skiven kommer du igennem hele 3 trin i den samme arbejdsgang, og med 4 gode råd får du et godt slutresultat.

Læs mere

Nyhedsbrev

 

TIlmeld dig Nyhedsbrevet

Få fingrene først på eksklusive nyheder og skarpe tilbud! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af den nyeste viden.