Kun for erhvervsdrivende  

Derfor er en systemløsning en god løsning

Derfor er en systemløsning en god løsning

Når du skal montere undertag og dampspærre-/bremse, kan du overveje systemløsninger, så du eksempelvis slipper for ansvarsudfordringer.

En systemløsning betyder, at du får en samlet løsning med alle nødvendige produkter fra én leverandør.

Dine fordele ved en systemløsning

Med systemløsninger opnår du langtidsvarige løsninger, da produkterne er afprøvet sammen.

Et undertag kan desuden ikke stå alene. Der vil altid være behov for tilbehørsprodukter, som skal anvendes i kombination med undertaget. Det kan for eksempel være strammere, fuglegitter eller ventilationsstuds, som alle er påkrævet, når der monteres undertag.

Vælger du en systemløsning, er du sikker på, at dampspærre og -bremse eller undertag passer sammen med den anvendte tape, manchetter og fugemasse. Sådan er du garanteret, at produkterne supplerer hinanden, og der ikke opstår uholdbar konstruktion.

Med en systemløsning har du én leverandør. Fordelen ved ikke at have flere forskellige leverandører er, at du slipper for at stå i situationer, hvor der opstår tvivl om, hvem ansvaret påhviler. Det kan eksempelvis være, hvis et tilbehørsprodukt har forårsaget skade på konstruktionen.

 

Få en samlet garanti

Hos os får du en samlet garanti på løsningen, når du køber systemløsninger. Det gør vi, fordi vores produkter – både undertag og tilbehørsprodukter - er testet sammen. Vi har derfor kunnet identificere de præcise indvirkninger, som undertag og tilbehørsprodukter har på hinanden. Derfor kan du få at vide præcis hvilken undertagsstrammer, du skal bruge samt hvilken klæbemasse, der er bedst egnet til det undertag, du har valgt.

Vi når hele vejen rundt og er grundige i vores tests. Du kan derfor være tryg ved, at vores systemløsninger er egnet til det nordiske klima, og samtidig lever op til bestemmelserne i bygningsreglementet samt anden dansk lovgivning.

Dette får du, hvis du vælger systemløsning fra Würth:

  • En garanti, der omfatter hele løsningen
  • Undertag og tilbehørsprodukter, som kan anvendes sammen
  • Produkter egnet til det nordiske klima
  • Sunde og tørre trækonstruktioner
  • Løsninger, der lever op til gældende krav og standarder
  • Op til 20 års genetableringsgaranti, hvis byggesagen registreres hos Würth

 

Tilbehør til undertag

P.S. Har du set vores Klimaskærm Håndbog?

I håndbogen kan du se yderligere detaljer og beskrivelser og blive opdateret om vores garantiforhold.

Undertag

Tilbehør

 

Nyeste artiker

Skal du arbejde med asbest?

21-05-2024Asbest kan gemme sig mange flere steder, end du måske tror. Hvert år er der danskere, som bliver alvorligt syge, selvom det er mange år siden, de var i kontakt med og indåndede asbeststøv. Det er derfor vigtigt at beskytte sig selv. Få mere viden om arbejde med asbest; både hvis du er arbejdsgiver og/eller arbejder med asbest i det daglige. Du får blandt andet et overblik over egnede værnemidler.

Læs mere

Hvilke systemer omfatter ADAS?

17-05-2024ADAS er en oplagt merindtjeningsmulighed. Men hvad dækker ADAS egentlig over?

Læs mere

4 gode råd til at fjerne og bearbejde svejsesøm

13-05-2024Med skiven kommer du igennem hele 3 trin i den samme arbejdsgang, og med 4 gode råd får du et godt slutresultat.

Læs mere

Nyhedsbrev

 

TIlmeld dig Nyhedsbrevet

Få fingrene først på eksklusive nyheder og skarpe tilbud! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af den nyeste viden.