Kun for erhvervsdrivende  

Würth bliver din CO2-neutrale leverandør

Würth bliver din CO2-neutrale leverandør

Hver for sig kan vi gøre en lille forskel ift. at understøtte en bæredygtig udvikling. Sammen kan vi gøre en stor. I Würth Danmark er arbejdet i fuld gang.

I Würth Danmark arbejder vi aktivt med at fremme en bæredygtighed udvikling – og fokusset bliver kun større de kommende år. Som kunde i Würth Danmark vil du derfor komme til at opleve, at vi de kommende år løbende vil gennemføre nye tiltag, som bringer os i en mere bæredygtig retning.

Vores strategi bygger på et solidt fundament, hvor ansvarlighed, omtanke og transparens går hånd i hånd med økonomisk vækst, social lighed og miljøbeskyttelse, og vores ambitioner er høje. Det konkrete mål, vi arbejder efter, er, at vi i løbet af 2027 vil være CO2-neutrale*.

Egen el-produktion

I februar har vi installeret et solcelleanlæg på taget af vores hovedkontor og lagerbygning i Kolding. Med anlægget kan vi producere min. 40 % af vores nuværende forbrug.

Ved at producere vores egen elektricitet ved hjælp af solens energi, reducerer vi forbruget af brændstoffer og mindsker dermed vores udledning af drivhusgasemissioner og forurening. Med solcelleanlægget har vi derfor taget et stort og vigtigt skridt på vores rejse mod en CO2-neutral fremtid – til gavn for os, for dig og for vores klima og miljø.

 

*Jf. Greenhouse Gas Protocol scope 1 og 2

 

Nyeste artiker

Arbejd sikkert på taget - sådan gør du

22-02-2024Ingen planlægger at falde ned. Har du planlagt, hvordan du undgår det?

Læs mere

5 tips til at vælge den rigtige pensel og den rigtige malerrulle

26-01-2024Dit valg af både pensler og malerruller afhænger af malingen, og hvad du skal male.

Læs mere

4 steps til kemisk svær befæstelse

26-10-2023I denne produkt- og monteringsvejledning får du en trinvis guide til kemisk svær befæstelse med fokus på, hvordan du vælger de rigtige produkter.

Læs mere

Nyhedsbrev

 

TIlmeld dig Nyhedsbrevet

Få fingrene først på eksklusive nyheder og skarpe tilbud! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af den nyeste viden.