Kun for erhvervsdrivende  

Würth bliver din CO2-neutrale leverandør

Würth bliver din CO2-neutrale leverandør

Hver for sig kan vi gøre en lille forskel ift. at understøtte en bæredygtig udvikling. Sammen kan vi gøre en stor. I Würth Danmark er arbejdet i fuld gang.

I Würth Danmark arbejder vi aktivt med at fremme en bæredygtighed udvikling – og fokusset bliver kun større de kommende år. Som kunde i Würth Danmark vil du derfor komme til at opleve, at vi de kommende år løbende vil gennemføre nye tiltag, som bringer os i en mere bæredygtig retning.

Vores strategi bygger på et solidt fundament, hvor ansvarlighed, omtanke og transparens går hånd i hånd med økonomisk vækst, social lighed og miljøbeskyttelse, og vores ambitioner er høje. Det konkrete mål, vi arbejder efter, er, at vi i løbet af 2027 vil være CO2-neutrale*.

Egen el-produktion

I februar har vi installeret et solcelleanlæg på taget af vores hovedkontor og lagerbygning i Kolding. Med anlægget kan vi producere min. 40 % af vores nuværende forbrug.

Ved at producere vores egen elektricitet ved hjælp af solens energi, reducerer vi forbruget af brændstoffer og mindsker dermed vores udledning af drivhusgasemissioner og forurening. Med solcelleanlægget har vi derfor taget et stort og vigtigt skridt på vores rejse mod en CO2-neutral fremtid – til gavn for os, for dig og for vores klima og miljø.

 

*Jf. Greenhouse Gas Protocol scope 1 og 2

 

Nyeste artiker

Skal du arbejde med asbest?

21-05-2024Asbest kan gemme sig mange flere steder, end du måske tror. Hvert år er der danskere, som bliver alvorligt syge, selvom det er mange år siden, de var i kontakt med og indåndede asbeststøv. Det er derfor vigtigt at beskytte sig selv. Få mere viden om arbejde med asbest; både hvis du er arbejdsgiver og/eller arbejder med asbest i det daglige. Du får blandt andet et overblik over egnede værnemidler.

Læs mere

Hvilke systemer omfatter ADAS?

17-05-2024ADAS er en oplagt merindtjeningsmulighed. Men hvad dækker ADAS egentlig over?

Læs mere

4 gode råd til at fjerne og bearbejde svejsesøm

13-05-2024Med skiven kommer du igennem hele 3 trin i den samme arbejdsgang, og med 4 gode råd får du et godt slutresultat.

Læs mere

Nyhedsbrev

 

TIlmeld dig Nyhedsbrevet

Få fingrene først på eksklusive nyheder og skarpe tilbud! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af den nyeste viden.