Kun for erhvervsdrivende  

SÅDAN SPARER DU TID, NÅR DU BYGGER FUNDAMENTET TIL TERRASSEN

SÅDAN SPARER DU TID, NÅR DU BYGGER FUNDAMENTET TIL TERRASSEN

Det tager tid at bygge en terrasse, men med de rette produkter kan du spare tid på opgaven.

Når du bygger fundamentet, er der 2 tidsrøvere, som du kan fjerne fra processen, så du bliver hurtigere færdig.

Tidsrøver 1: Forboring

Du projekterer sikkert ofte med tidsforbrug på forboring, men med den rigtige skrue kan du i de fleste tilfælde helt undlade forboring. Sådan en skrue er ASSY® 4 SK-skruen med delgevind. Det skyldes, at skruen har en særlig borespids, der sikrer, at træet ikke flækker. På den måde kan du helt undgå forboring.

ASSY® 4 SK-skruen har også andre fordele, som er med til at gøre terrassearbejdet nemmere:

  • Et særligt asymmetrisk gevind giver hurtig montage og høj udtræksværdi
  • Kærvens tætte pasform og bittens udformning giver øget stabilitet, præcisering og mulighed for enhåndsbetjening

Hvis du vælger NORDIC C4 -varianten, får du desuden en skrue, der er optimal til det nordiske klima. Skruens konstruktion er bl.a. udviklet til fastgørelser af træforbindelser i en trækonstruktion, der skal trækkes sammen. ASSY® 4 SK Nordic C4 skruen er derfor det oplagte valg til dig, som ønsker et solidt og vejrbestandigt terrassefundament og samtidig vil reducere tids- og materialeforbrug på konstruktionen.

Tidsrøver 2: Manglende produkter

Hvis du mangler ét eller flere produkter, når du bygger terrasse, må du bruge ekstra tid på at køre til fx et byggemarked for at hente det. Det tager især tid, hvis byggemarkedet ikke har det, du mangler. I så fald kan du blive nødt til at afbryde opgaven, indtil du har fået fat i skruen, rundsavklingen eller noget helt tredje.

Undgå tidsrøvere: Anbefalede produkter til opbygning af terrassen

Würths erfarne træ- og bygspecialister har sammensat en tjekliste med produkter, der er særligt velegnet til opbygning af terrassen. Brug det som inspiration til hvilke produkter du med fordel kan bestille, så du kan løse opgaven bedst muligt uden for mange tidsrøvere.

Terrassefundament

Skruer

Måleværktøj

Afmærkning

Materialebearbejdning

Diverse

 

Nyeste artiker

Skal du arbejde med asbest?

21-05-2024Asbest kan gemme sig mange flere steder, end du måske tror. Hvert år er der danskere, som bliver alvorligt syge, selvom det er mange år siden, de var i kontakt med og indåndede asbeststøv. Det er derfor vigtigt at beskytte sig selv. Få mere viden om arbejde med asbest; både hvis du er arbejdsgiver og/eller arbejder med asbest i det daglige. Du får blandt andet et overblik over egnede værnemidler.

Læs mere

Hvilke systemer omfatter ADAS?

17-05-2024ADAS er en oplagt merindtjeningsmulighed. Men hvad dækker ADAS egentlig over?

Læs mere

4 gode råd til at fjerne og bearbejde svejsesøm

13-05-2024Med skiven kommer du igennem hele 3 trin i den samme arbejdsgang, og med 4 gode råd får du et godt slutresultat.

Læs mere

Nyhedsbrev

 

TIlmeld dig Nyhedsbrevet

Få fingrene først på eksklusive nyheder og skarpe tilbud! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af den nyeste viden.