Kun for erhvervsdrivende  

Få holdbart resultat med keramisk lakforsegling

Få holdbart resultat med keramisk lakforsegling

Hvad er fordelene ved keramisk lakforsegling, og hvorfor kan du med fordel tilbyde det til dine kunder?

Keramisk lakforsegling giver spejlblank lak, et holdbart resultat og er en god ekstra indtjeningsmulighed for dig og dit værksted. Hvorfor og hvordan får du svar på her.

Hvad er keramisk lakforsegling?

Kært barn har mange navne. Andre betegnelser for keramisk lakforsegling er eksempelvis Nano Coating, keramisk coating eller Nano lakforsegling. Uanset navnet dækker det over lakbehandling, der er kemiresistent og binder permanent. Keramisk lakforsegling er sværere at udføre end fx voksbehandling, men til gengæld holder den i flere år.

Hvordan virker keramisk lakforsegling?

Bilens lak har mikroskopiske porer, som over tid nedbrydes af f.eks. luftbårne kemiske forbindelser, skidt og fugleklatter. Det gør lakken mat og modtagelig for rustangreb. Det undgår du med keramisk lakforsegling, der giver ekstra god, langtidsholdbar beskyttelse af lakken.

Evershine er til keramisk lakforsegling. Under behandlingen trænger Evershines konserverende ingredienser ind i lakkens porer og forsegler dem med en meget blank og slidstærk overflade, der har en hårdhed på 10H. Efter endt behandling er overfladen stadig fleksibel, lakken kan ånde, og både temperaturudsving og karrosseribevægelser under kørslen bibeholdes.

Fordele ved Evershine
Fordele ved Evershine:
  • Giver spejlblank finish
  • Forhindrer snavs i at trænge ind i lakkens porer
  • Gør det lettere at holde lakken skinnende ren
  • Beskytter mod UV-stråling (afmatning), stenslag, ridser og andre brugsspor

 

Hvorfor skal du tilbyde keramisk lakforsegling til dine kunder?

Keramisk lakforsegling er en ydelse, du kan tilbyde de bilejere, der gerne vil passe ekstra godt på deres bil. En behandling med keramisk lakforsegling er også med til at bevare bilens værdi. Det er en klar fordel ved et gensalg. Keramisk lakforsegling gør dine kunder endnu mere tilfredse, men det giver også dig og dit værksted en ekstra indtjeningsmulighed.

Få garanti på den keramiske lakforsegling

Vi giver 6 års garanti på den keramiske coating til biler, der er behandlet med Evershine og følger vedligeholdelsesprogrammet.

 

Produkter til keramisk lakforsegling

 

Nyeste artiker

Arbejd sikkert på taget - sådan gør du

22-02-2024Ingen planlægger at falde ned. Har du planlagt, hvordan du undgår det?

Læs mere

5 tips til at vælge den rigtige pensel og den rigtige malerrulle

26-01-2024Dit valg af både pensler og malerruller afhænger af malingen, og hvad du skal male.

Læs mere

4 steps til kemisk svær befæstelse

26-10-2023I denne produkt- og monteringsvejledning får du en trinvis guide til kemisk svær befæstelse med fokus på, hvordan du vælger de rigtige produkter.

Læs mere

Nyhedsbrev

 

TIlmeld dig Nyhedsbrevet

Få fingrene først på eksklusive nyheder og skarpe tilbud! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af den nyeste viden.