ECO-line gør det let at vælge grønt

 

Hvad er ECO-line?

ECO-line er Würths grønne serie med bilpleje- og rengøringsprodukter, som er lige så effektive som konventionelle produkter. Produkterne er alle miljømærket med enten Svanen eller EU-Blomsten.

Med ECO-line logoet er det nemt at vælge grønt – selv for virksomheder, der f.eks. er miljøcertificeret efter ISO 14 001.

 

Ét mærke med mange fordele

Inden et produkt bliver optaget i Würths ECO-line serie, bliver det testet og certificeret af et uafhængigt miljøinstitut, som sikrer, at det lever op til en række strenge krav.

Miljømærkningen er din garanti for, at produkterne lever op til skrappe miljøkrav, tager hensyn til sundhed og er effektive. Miljømærkede produkter skal kunne dokumentere tilsvarende eller endda bedre effekt sammenlignet med lignende produkter på markedet, uanset om der er tale om miljøgodkendte eller ikke-miljøgodkendte produkter.

 

Hvad er forskellen på EU-Blomsten og Svanen?

Blomsten og Svanen er de 2 eneste officielt anerkendte miljømærkninger i Danmark. Grundlæggende ligner de 2 mærkninger hinanden, og mål og miljøkrav er stort set ens. Begge mærker garanterer derfor, at der er tale om et miljøvenligt produkt i god kvalitet, der tager hensyn til sundheden.

Den største forskel på mærkerne er, at de udspringer af forskellige instanser og dækker forskellige markeder. Blomsten blev oprettet af EU-Kommissionen i 1992 og retter sig primært mod det europæiske marked, hvorimod Svanen, som blev oprettet af Nordisk Ministerråd i 1989, retter sig mod Norden.

 

Drøje i brug

ECO-line produkterne er meget drøje i brug og derfor på lang sigt også et godt valg for din virksomheds økonomi. For at opnå optimal effekt og skåne miljøet bør doseringsanvisningerne følges nøje. For at gøre det nemt og hurtigt at dosere rigtigt, er hætten på de emballager, hvor det er relevant, udformet, så hætten svarer til det anbefalede mål.

Læs mere om ECO-line