Kun for erhvervsdrivende  
CSR & samfundsansvar

Vi tager ansvar for både det sociale og samfund

CSR & samfundsansvar

Vi tager ansvar for samfundet på både lokalt, regionalt og nationalt plan, og dermed lever vi op til én af vores 4 missioner: at udvise samfundssind. Derfor støtter vi socialt opbyggende aktiviteter som f.eks. Special Olympics og samarbejder med den sociale virksomhed Nordhøj,

Vi passer godt på miljøet. Det gør vi ved at have fokus herpå i hele processen fra vi lagerfører et produkt til det sendes afsted til vores kunder. Det betyder også, at vi stiller krav til vores leverandører, har fokus på miljøvenlige produkter og opfylder forskellige certificeringer.

Socialt ansvar

Socialt ansvar

Vi påtager os gerne et socialt ansvar. Vores dagligdag indeholder et samarbejde med Nordhøj, hvorfra flere beboere har deres daglige arbejde her på vores adresse.

Vi er også involveret og engageret i Special Olympics, og samarbejder med den lokale beskæftigelses indsats i Kolding, hvor vi har vores hovedkontor. Her tilbyder vi virksomhedspraktik i en af vores afdelinger, der ruster praktikanterne til at varetage et fuldtidsjob på kortere eller længere sigt.

På den måde er vi med til at tage ansvar for, at der er plads til og respekt for alle mennesker – også mennesker med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse. Vi er også med til at opretholde og udvikle nærvær, trivsel, samarbejde og fællesskab - på vores arbejdsplads, i vores hverdag og i vores samfund.

 

Fokus på uddannelse

Hvert år optager vi elever til forskellige afdelinger. Typisk drejer det sig om lager/logistik, handels- og økonomielever samt handelsassistenter til butikkerne. Derudover har vi et godt samarbejde med uddannelsesinstitutionerne, hvor vi inviterer studerende inden for i praktikforløb som et led i deres specialeskrivning. Det kan også udmøntes i projektforløb, hvor vi stiller os til rådighed på uddannelsesstedet, så de studerende kan få et indblik i Würths forretning og dygtiggøre sig ved at løse opgaver ud fra aktuelle og relevante cases.