Kulturforum Würth Kolding

Kulturforum holder midlertidigt lukket grundet Corona situationen.

For at passe på os alle har vi valgt at bakke op om de nationale myndigheders indsats for at bremse smitten af coronavirus i Danmark. Vi holder derfor midlertidigt lukket i Kulturforum fra dags dato (12/03-2020)

Tak for jeres forståelse

Udskydelse af lanceringen af MINIaTYRE

For at bakke op om de nationale myndigheders indsats for at bremse smitten med coronavirus i Danmark, har vi besluttet at udskyde LANCERINGEN af MINIaTYRE, der var planlagt til den 17.3.2020.

Vi vender hurtigst tilbage med en ny dato.

Lancering aflyst

 

Gratis adgang til store kunstoplevelser

I Danmark bliver Würth-gruppens kunst- og kulturaktiviteter arrangeret af KULTURFORUM WÜRTH KOLDING, som varetager skiftende udstillinger med international, anerkendt kunst. Grundlaget for alle aktiviteter er Sammlung Würth, som omfatter ca. 18.000 kunstværker og udstiller i 9 lande. Se udstillingsstederne her.

Udstillingerne er integreret i Würth Danmarks store foyer og i den lange korridor mellem lageret og administrationen. Omgivelserne - det store, smukke rum og det flotte lysindfald fra de mange vinduer i foyeren - er med til at skabe en god og anderledes kunstoplevelse.

 

Besøg og omvisninger

Der er gratis adgang til udstillingerne, hvilket skal ses som Würth Danmarks lille bidrag til at gøre kunsten tilgængelig for alle. Grupper kan med fordel kontakte vores kunstansvarlige Vivi Haacke for aftale om en omvisning, hvor hun fortæller om historien bag kunstnerne og deres værker.

Sådan flyttede vi 4 tons kunst til en af byens mest trafikerede rundkørsler.

Vores tyre flytter hjemmefra!

Efter 18 år på græs foran vores hovedsæde i Kolding flytter Würths gigantiske tyreskulpturer nu til en af byens mest trafikerede rundkørsler. Det sker i anledning af Koldings 750 års jubilæum, hvor vi har skænket byen Tyrene som gave.

Kulturforum Würth Kolding

Besøg Kulturshoppen

I Kulturforums Kulturshop kan du købe kunst- og designartikler, der i vid udstrækning passer til den eksisterende udstilling. Vi bestræber os på at sammensætte et sortiment, som appellerer til de besøgende i kunstudstillingen. Det er designobjekter, der har en historie, kunstartikler, som enten underbygger den eksisterende udstilling - eller som pirrer din egen indre kunstner. Derudover vil vi gerne støtte kunst- og designstuderende med salg af nogle af deres frembringelser. Vi samarbejder også med kunstskolen Nordhøj og sælger deres designs i shoppen.

Derfor vil du altid finde et spændende, anderledes og varieret sortiment af kunst og designobjekter, og som også egner sig som gave.

Vi glæder os til at se dig og hører gerne fra dig, hvis du har gode idéer til et nyt produkt.

 

Events

Vi holder flere gange årligt arrangementer såsom koncerter og ferniseringer.

Du kan holde dig opdateret på vores Facebookside og Kulturforums nyhedsbrev.

Åbningstider

Mandag-torsdag: 9:00-16:00
Fredag: 9:00-14:00
Søndag & helligdage: 11:00-15:00

Lukket:

Søndage i juli samt uge 29-30
Helligdage og søndage mellem jul og nytår
1. og 2. januar

Kontakt

Vivi Haacke
Kunstansvarlig

vivi.haacke@wuerth.dk
Tlf.: 79 32 32 32

Montagevej 6
6000 Kolding