Kun for erhvervsdrivende  

KULTURFORUM WÜRTH KOLDING

VELKOMMEN TIL EN UDSTILLING AF EN ANDEN VERDEN…

Den aktuelle udstilling åbnede 31.05.2021 og alle værkerne I udstillingen er fra Sammlung Würth

Med udstillingen Cosmos får vi nu for første gang på den danske kunstscene et indblik i Gunter Damischs kunstneriske kosmos.

Anmeldelse

Vi takker Kunstavisen og Tom Jørgensen for den flotte anmeldelse.

Læs mere her og kom forbi os og se udstillingen med egne øjne.

KulturKolding prisen 2020

KulturKolding prisen 2020

Vi har netop med stor stolthed modtaget KulturKolding Prisen 2020 og er rigtig glade for den fine anerkendelse af vores kulturelle bidrag til en frodig og mangfoldig kultur i Kolding.

Læs mere her

Würth MINIaTYRE

Du husker sikkert Würths gigantiske tvillingetyre, som vi skænkede til Kolding og som ses i rundkørsel Ø. Nu kan du få et eksklusivt mini skulptursæt hos os!

I samarbejde med kunstneren Bernhard Lipsøe har vi skabt nummererede og signerede MINIaTYRE skulptursæt, som symboliserer både mod, styrke, vilje og drivkraft.

 

Gratis adgang til store kunstoplevelser

I Danmark bliver Würth-gruppens kunst- og kulturaktiviteter arrangeret af KULTURFORUM WÜRTH KOLDING, som varetager skiftende udstillinger med international, anerkendt kunst. Grundlaget for alle aktiviteter er Sammlung Würth, som omfatter ca. 18.000 kunstværker og udstiller i 9 lande. Se udstillingsstederne her.

Udstillingerne er integreret i Würth Danmarks store foyer og i den lange korridor mellem lageret og administrationen. Omgivelserne - det store, smukke rum og det flotte lysindfald fra de mange vinduer i foyeren - er med til at skabe en god og anderledes kunstoplevelse.

 

Besøg og omvisninger

Der er gratis adgang til udstillingerne, hvilket skal ses som Würth Danmarks lille bidrag til at gøre kunsten tilgængelig for alle. Grupper kan med fordel kontakte vores kunstansvarlige Vivi Haacke for aftale om en omvisning, hvor hun fortæller om historien bag kunstnerne og deres værker.

Kulturforum Würth Kolding

Besøg Kulturshoppen

I Kulturforums Kulturshop kan du købe kunst- og designartikler, der i vid udstrækning passer til den eksisterende udstilling. Vi bestræber os på at sammensætte et sortiment, som appellerer til de besøgende i kunstudstillingen. Det er designobjekter, der har en historie, kunstartikler, som enten underbygger den eksisterende udstilling - eller som pirrer din egen indre kunstner. Derudover vil vi gerne støtte kunst- og designstuderende med salg af nogle af deres frembringelser. Vi samarbejder også med kunstskolen Nordhøj og sælger deres designs i shoppen.

Derfor vil du altid finde et spændende, anderledes og varieret sortiment af kunst og designobjekter, og som også egner sig som gave.

Vi glæder os til at se dig og hører gerne fra dig, hvis du har gode idéer til et nyt produkt.

 

Events

Vi holder flere gange årligt arrangementer såsom koncerter og ferniseringer.

Du kan holde dig opdateret på vores Facebookside og Kulturforums nyhedsbrev.

Åbningstider

Mandag-torsdag: 9:00-16:00
Fredag: 9:00-14:00
Søndag & helligdage: 11:00-15:00

Lukket:

Søndage i juli samt uge 29-30
Helligdage og søndage mellem jul og nytår
1. og 2. januar

Kontakt

Vivi Haacke
Kunstansvarlig

vivi.haacke@wuerth.dk
+45 79 32 32 32

Montagevej 6
6000 Kolding