Kun for erhvervsdrivende  
Prisvindende produktdesign

Innovative bitholdere fra Würth Danmark modtager international designpris

13.08.2018 | Værktøj

RED DOT AWARD: Würth Danmark A/S har udviklet to nye bitholdere, som er skræddersyet til kundernes behov og gør arbejdet nemmere, hurtigere og enklere. Det har udløst den fornemme Red Dot Award-designpris.

 

Red Dot Award Winner

 

Tæt kundedialog driver innovationen

Kundens behov og innovativ tankegang mødes i to nye bitholdere, som Würth Danmark har udviklet, og som netop er blevet hædret med Red Dot Award; den mest prestigiøse designpris til anerkendelse af innovativt, industrielt design.

Begge bitholdere er skabt i tæt dialog med kunderne. ’Bitholder med 360 grader rotation’ er markedets kraftigste vinkelbitholder. Den kan låses i enhver position og roterer samme vej som værktøjet. ’Bitholder med Microlock’ kombinerer markedets kraftigste magnet med markedets mindste diameter på låsemekanismen. Den har roterfrit greb og fås i en længde på helt op til 1000 mm.

De to innovative designs har udløst to Red Dot Awards som anerkendelse af høj kvalitet og god funktionalitet – og det vækker naturligvis stor glæde og stolthed i Würth Danmarks produktudviklingsafdeling.

”Red Dot Awards er industridesignets svar på Hollywoods Oscar-uddeling, så for en produktudvikler kan det ikke blive meget større”, siger Jan Mathiesen, produktmanager i Würth Danmark og idemand og designer bag de to vindende bitholdere.

Würth Danmark har siden 2013 produceret sine egne bitholdere til det danske marked, og flere af dem har vist sig som solide salgssucceser – ikke bare i Danmark, men globalt, hvor de indgår i 75.000 Würth-medarbejderes sortiment.

”Det betyder meget for de danske kunder, at vi selv udvikler produkter med afsæt i kundens hverdag. Vi tager altid de håndbyggede prototyper ud til grundig test i brug ved kunderne for at se, hvordan de er at arbejde med. Det giver kunden de bedste løsninger og den kvalitet og funktionalitet, der bringer værdi”, siger Jan Mathiesen:

”Det er den tætte relation med vores kunder, som gør det muligt for os at indfri vores vision at frigøre ressourcer og tilføre kompetencer”, siger han.

Fremhævet citat:

”Det er en vild oplevelse at blive anerkendt sammen med Apple, Ferrari, Sony og Lenovo”.
Jan Mathiesen, produktmanager i Würth Danmark A/S om Red Dot Award til to bitholdere fra Würth.

 

FAKTA Red Dot Award:

Juryen, som uddeler Red Dot Award, bedømmer ud fra kriterier som innovation, funktionalitet, kvalitet, ergonomi, brugsværdi og holdbarhed.

Awarden er tidligere givet til to produkter, som er udviklet af Würth Tyskland; en skraldenøgle (2015) og ORSY-kuffertsystemet (2017). Det er første gang et produkt, som er udviklet af Würth Danmark, modtager den.