Kun for erhvervsdrivende  
Würth Danmark øger fagligheden på additiv-området med to nye partnere

Würth Danmark øger fagligheden på additiv-området med to nye partnere

18.11.2019 | Additiver

Med HV-Elektro og Esbjerg Cylinderservice udbygger Würth sine kompetencer på additiv-området og kan nu tilbyde endnu bedre faglig sparring og service i hele landet.

Bedre service i hele landet og faglig kompetence fra øverste hylde.

Det er ambitionerne bag, at Würth nu knytter yderligere to tekniske samarbejdspartnere tættere til sig på additiv-området. HV-Elektro og Esbjerg Cylinderservice bliver føjet til en partnerkreds, som i forvejen tæller BG Diesel og Dansk Cylinderservice.

- Vi har ønsket at styrke fagligheden og tilbyde en kompetent løsning på vores kunders udfordringer i hele landet, siger markedschef Søren Graabach:

- Det sikrer vi nu med to virksomheder, som er absolut specialister på området, siger han.

Særlig kompetence påkrævet

Würth er markedsleder på additiv-området og har med det tilstødende koncept af Toolcompass specialværktøjer et omfattende produktprogram, som hjælper værksteder med at løse langt de fleste motorudfordringer, evt. med vejledning fra Würths additiv- og motorspecialister. Der kan dog være helt specifikke udfordringer, hvor additiver og værktøj skal suppleres af højkompetente hænder:

- Vores partnere tager over, når opgaven er særlig genstridig – eksempelvis fastsiddende dyser eller gløderør, som bare sidder fast! Vi kan med vores produkter fra additivprogrammet og Toolcompass nå langt, men i nogle tilfælde sidder de så urokkeligt fast, at der skal tungere grej og specifik kompetence til. Den kan vi i fællesskab med de fire partnere på området levere, siger Søren Graabach.

Han håber, at kunderne vil opleve et løft i både service og kompetenceniveau:

- Würth har en målsætning om at frigøre resurser og tilføre kompetencer for vores kunder. Det bidrager de nye partnerskaber i høj grad til. Vi kommer til at spare kunderne tid, frustrationer og penge, siger Søren Graabach.

Faglige kompetence var på et meget højt niveau

Den faglige kompetence var på et meget højt niveau da de fem samarbejdspartnere Würth, BG Diesel, Dansk Cylinderservice, HV-Elektro og Esbjerg Cylinderservice var samlet i Aarhus, hvor der blev nørdet med specialværktøj. Der blev bl.a. talt om ønsker til fremtidigt specialværktøj, som kan lette de besværlige opgaver med f.eks. gløderør og dyser