Kun for erhvervsdrivende  
Würth åbner håndværkerbutik i Nykøbing Falster

Würth åbner håndværkerbutik i Nykøbing Falster

24.01.2020 | Butikker

I efteråret åbnede Würth en butik i Rødbyhavn i tilknytning til Femern projektet, og nu fortsætter investeringerne i Lolland-Falster. Denne gang er det håndværkerne på Falster, som kan glæde sig til at få deres egen Würth butik. Den ny butik slår dørene op tirsdag den 28. januar på Herningvej 18 i Nykøbing Falster.

– Allerede da vi åbnede vores butik i Rødbyhavn, havde vi en butik i Nykøbing Falster på tegnebrættet, fortæller Würths kædechef Rune Liljeroth, og fortsætter: Vores kunder har taget godt imod butikken i Rødbyhavn, og vi er sikre på, at Femern projektet vil skabe øget aktivitet i hele Lolland-Falster. Derfor ser vi det som et helt naturligt skridt også at åbne en butik i Nykøbing Falster, så vi også her er tæt på kunderne, når de har brug for os.

Mere end produkter

I den ny håndværkerbutik i Nykøbing Falster vil kunderne kunne finde et bredt udsnit af Würths omfattende produktprogram, faktisk mere end 5000 varenumre, heriblandt et bredt udvalg af værktøj, befæstelse, arbejdstøj samt kemi- og sikkerhedsprodukter.

Ved indretningen af butikken er der lagt vægt på, at håndværkerne ud over produkter også kan gå derfra med faglig inspiration. Derfor ligger der fx også et mødelokale i tilknytning til butikken, hvor Würth løbende vil invitere til kundearrangementer, kurser mv.

Rune Liljeroth fortæller: ”Godt håndværk kræver mere end gode produkter. Det kræver også innovative løsninger og masser af faglig viden. Danmarks håndværkere er blandt de dygtigste i verden, men også inden for vores område går udviklingen stærkt, så derfor afholder vi løbende kundearrangementer og kurser, hvor fx vores specialister i luft- og vindtæt byggeri, skudmontage eller brandsikring kommer forbi og fortæller om de mange forskellige muligheder.

Også i hverdagen bliver, der mulighed for kompetent faglig sparring i butikken, hvor medarbejderne alle har en bred og dyb indsigt i Würths produktprogram.

Det daglige ledelsesansvar vil blive varetaget af butiksleder Kim Bo Poulsen.

Würth Nykøbing Falster indvies formelt tirsdag den 28. januar kl. 12.00, men åbningen fejres både den 28., 29. og 30. januar.

Butiksleder Kim Bo Poulsen ser frem til at tage imod kunderne i den ny Würth butik i Nykøbing Falster.

Butiksleder Kim Bo Poulsen ser frem til at tage imod kunderne i den ny Würth butik i Nykøbing Falster.