Kun for erhvervsdrivende  
Miljørigtig indtjening med Würths innovative airconmaskiner

Miljørigtig indtjening med Würths innovative airconmaskiner

14.04.2020 | Auto

Aircon-området er én af de mest profitable indtægtsmuligheder for autoværkstederne. I en tid, hvor omtanke for miljøet fylder mere og mere, har Würth Danmark A/S kigget nærmere på, hvordan de kan hjælpe værkstederne med at løse aircon-opgaverne på en mere miljørigtig og profitabel måde.

Würth, som står bag en serie af markedets mest innovative og miljørigtige maskiner, har med Coolius serien fokus på både miljø, innovation og høj brugervenlighed.

Miljørigtig og brugervenlig

”Vi har markedets mest miljørigtige og brugervenlige maskiner, og det er ikke uden grund, at vores kunder er glade for Coolius serien”, fortæller Niels Bruun Larsen fra Würth. ”Maskinerne er effektive at bruge på grund af den korte opstartsfase, og med automatisk påfyldning af væsker tilpasset det enkelte køretøj, minimeres tidsforbruget og fejlrisikoen, mens effektiviteten øges.”

99 % af kølemidlet genanvendes

”Det miljøvenlige aspekt ses bl.a., når maskinen genanvender op til 99% af kølemidlet, fordi den automatisk renser og genbruger det. Det betyder, at vi skåner miljøet, og samtidig nedbringer omkostningerne for værkstederne,” pointerer Niels Bruun Larsen.

Beholderne er let tilgængelige ved påfyldning af olier.
.

Alle typer A/C Anlæg

”Coolius kan anvendes til alle typer A/C-anlæg, fra store køretøjer til el- og hybrid køretøjer. Og mekanikeren kan hurtigt skifte fra den ene type olie til den anden, fordi maskinen er selvrensende via en intern skylning med kølemiddel. Den interne skylning sikrer, at der kun bruges den rigtige, og præcise, mængde olie til det givne anlæg. På den måde undgås overforbrug samt fejl og skader. Vi har samtidig gjort det nemt for vores kunder at vælge den rigtige olie med vores enkle, men bredt dækkende olieprogram. Faktisk behøver et værksted kun 2 olier og et UV-sporemiddel for at kunne servicere alle typer A/C-anlæg. Så også her tager vi hensyn til miljøet”, siger Niels Bruun Larsen.

Lavere vedligeholdelsesomkostninger

Værksteder får desuden gavn af, at Coolius maskinerne har meget lave vedligeholdelsesomkostninger. Grundet længere vakuumtid og holdbarheden på filtrene, kan der opnås en besparelse på op til 30%.

For at gøre det nemt at vælge den rigtige olie, har Würth lavet en guide til deres A/C olier. Med kun 2 olier og et sporemiddel er man dækket ind i forhold til service på alle typer aircon-anlæg i både konventionelle køretøjer og el- & hybrid køretøjer.

Serviceaftale med 5 års garanti

Med en serviceaftale fra Würth kan der opnås op til 5 års garanti på Coolius maskinen. Aftalen betyder desuden, at Würth stiller en gratis lånemaskine op, hvis uheldet er ude. ”Det er altafgørende for vores kunder, at maskinen hele tiden er klar, især i højsæsonen”, siger Markedschef for Auto/Cargo i Würth Danmark A/S, Søren Graabach. ”Vi ser flere og flere værksteder benytte serviceaftaler, og hjælpen er hurtigt fremme med vores eget team af serviceteknikere og specialister fordelt i hele landet.”, forklarer Søren Graabach. ”Würth koncernen producerer selv den nye serie af Coolius maskiner, og det betyder, at vi kan yde en ekstra god service og kvalificeret support”, fortæller Søren Graabach.

Würth dækker bredt

Søren Graabach fortsætter: ”Vi er med i hele autoværkstedets forretning – også på aircon-området, hvor vi har samlet alt, hvad der skal bruges på værkstedet. Alt fra de bedste A/C maskiner til forbrugsmaterialer, værktøj og værnemidler. Vi supporterer også med hjælp til markedsføring i form af materialer, der kan hjælpe værkstederne med at gøre markedet opmærksomme på A/C service og –rens,” slutter Søren Graabach.

Den indbyggede printer udskriver en rapport efter hvert service, så man kan se præcist hvor meget kølemiddel mv. der er påfyldt. Det kan bruges som dokumentation over for kunden.