Kun for erhvervsdrivende  
Würth Danmark A/S kåret som eliteleverandør 2020

Würth Danmark A/S kåret som eliteleverandør 2020

24.08.2020 | Würth

Blandt samtlige danske virksomheder, der fakturerede til den offentlige sektor i 2019, er Würth Danmark A/S nu blevet kåret som Eliteleverandør 2020.

Hvert år udnævner Udbudsvagten de 1% største leverandører til den offentlige sektor. I 2019 udmærkede Würth Danmark A/S sig i den kategori og er derfor nu blevet kåret som Eliteleverandør 2020. Ifølge Udbudsvagten er det ”… en præstation, der påkalder sig al ære og respekt…” og dermed placerer Würth Danmark A/S sig blandt den absolutte elite af leverandører.

Ved kåringen opdeles virksomhederne i brancher og Würth Danmark A/S er således blandt de største leverandører inden for branchen ”Handel og transport – engroshandel med andre maskiner” med en 8. plads ud af i alt 81 virksomheder, der er kåret som de 1% største leverandører til det offentlige i samme branche. Den samlede oversigt inden for branchekategorien rummer 1670 virksomheder.

Hos Würth har vi en lang række specialister, der gennem kompetent vejledning hjælper kunderne med at øge deres produktivitet. Certificeringen som eliteleverandør er for Würth Danmark A/S et bevis på at være lykkedes med at imødekomme kundernes ønsker og behov. Det er vi stolte af.

Würth Danmark A/S forhandler markedets bredeste sortiment af befæstelsesmaterialer, værktøj, kemiprodukter, lagersystemer, værkstedsudstyr, personlige værnemidler og andet sikkerhedsudstyr til erhvervskunder i auto-, el-, vvs, metal- og træ/bygbranchen samt det offentlige. Salget sker gennem sælgere, et landsdækkende butiksnet og en webshop. Virksomheden har hovedkontor og centrallager i Kolding, beskæftiger godt 550 medarbejdere og har en årlig omsætning på over 800 mio. Würth Danmark A/S er en del af Würth-gruppen, som er repræsenteret i mere end 80 lande. På verdensplan beskæftiger Würth-gruppen næsten 80.000 medarbejdere.