Kun for erhvervsdrivende  
Würth Danmark A/S er klar til e-mobility – er du?

Würth Danmark A/S er klar til e-mobility – er du?

01.09.2020 | Auto

Med et nyt e-mobility koncept markerer Würth Danmark A/S sig som en markant spiller på fremtidens e-mobility marked.

De seneste år har salget af el- og hybridbiler været støt stigende. Og tendensen fortsætter. Sammen med det stigende salg vokser kravene til fremtidens værkstedsindretning og mekanikernes arbejdssikkerhed.

Würth har mange års erfaring med e-mobility

Med et komplet sortiment af specialværktøj og forbrugsartikler af høj kvalitet til el- og hybridbiler er Würth allerede en vigtig samarbejdspartner med mange års erfaring inden for området. Nu er Würth gået skridtet videre med et udvidet sortiment samt ekstra træning af salgsstyrken og specialisterne på området. Med få produkter og justeringer i værkstedsindretningen er det muligt at tilpasse sit værksted til at kunne håndtere og servicere både konventionelle køretøjer og den stigende andel af el- og hybridbiler på værkstedet.

Würth er din all-round partner inden for e-mobility

Med det nye e-mobility koncept er Würth klar til at hjælpe både kunder og samarbejdspartnere med opgradering og klargøring til fremtidens e-mobility. Ambitionen er, også inden for dette område, at markere sig som værkstedernes foretrukne all-round partner, når det kommer til såvel sortiment, værkstedsindretning, arbejdssikkerhed og faglig sparring.

Fremtidens værkested

Med få produkter og justeringer i værkstedsindretningen er det muligt at tilpasse sit værksted til at kunne håndtere og servicere både konventionelle køretøjer og den stigende andel af el- og hybridbiler på værkstedet