Kun for erhvervsdrivende  
Würth støtter den faglærte ungdom

DM i Skills 2022: Würth støtter den faglærte ungdom

22.04.2022 | Würth

Efter to års pause på grund af coronanedlukninger er det endelig blevet tid til at afholde DM i Skills – stedet hvor Danmarks dygtigste elever fra erhvervsskolerne mødes og dyster i godt håndværk – igen. Würth Danmark er endnu en gang med som stolt sponsor.

Når Danmarks dygtigste erhvervsskoleelever dyster på talent, faglighed og kvalitet ved DM i Skills i Høng, Kalundborg, den 28. – 30. april 2022, hepper vi med på sidelinjen, både som sponsor og udstiller på messen.

God kvalitet er vigtigt for den faglærte ungdom

Som leverandør til Danmarks håndværkere lægger vi vægt på i hverdagen at kombinere høj faglighed med god kvalitet, blandt andet ved at sikre let adgang til specialistviden og kvalitetsprodukter, så vores kunder kan yde deres bedste hverdag. Derfor støtter vi også op om at klæde den faglærte ungdom bedst muligt på – både ved DM i Skills og i hverdagen.

Ved DM i Skills hyldes det gode håndværk, men hos Würth er det essentielt, at der er kvalitet i håndværket hele året. Derfor har vi fokus på vores specialisters formidling til den danske, faglærte ungdom, så vi sammen kan skabe den bedste, professionelle arbejdsstyrke.

Deltager med arbejdende stand

Med vores deltagelse på dette års DM i Skills har vi en unik mulighed for at inspirere de unge til nogle af de fantastiske muligheder, der åbner sig for dem ved at vælge en håndværkeruddannelse.

Mange af vores egne medarbejdere er håndværkeruddannet, og er man interesseret i at se, hvad de selv kan præstere, er man velkommen til at kigge forbi vores stand på DM i Skills, hvor nogle af vores produktspecialister demonstrerer, hvordan man løser forskellige opgaver inden for blandt andet træbearbejdning, bilpleje og elarbejde.

Würth Danmark A/S forhandler markedets bredeste sortiment af befæstelsesmaterialer, værktøj, kemiprodukter, lagersystemer, værkstedsudstyr, personlige værnemidler og andet sikkerhedsudstyr til erhvervskunder i auto-, el-, vvs, metal- og træ/bygbranchen samt det offentlige. Virksomheden har hovedkontor og centrallager i Kolding og beskæftiger godt 600 medarbejdere. I 2021 var omsætningen på mere end 1 mia. kr.

Würth Danmark A/S er en del af Würth-gruppen, som er repræsenteret i mere end 80 lande. På verdensplan beskæftiger Würth-gruppen over 80.000 medarbejdere.