Kun for erhvervsdrivende  
Würth Megastore

Würth fortsætter ekspansion af butiksnet med åbning af Megastore

18.05.2018 | Butikker

For få måneder siden åbnede Würth sin hidtil største butik for professionelle håndværkere i Odense C. Allerede den 28. maj åbner en endnu større, når Würth slår dørene op til sin første Würth Megastore i Sydhavnen, København, og der er planer om yderligere butiksåbninger i 2018.

 

Würth Megastore åbner snart

 

Der kommer et bredere og dybere udvalg af Würths produktsortiment på hylderne end i de almindelige Würth butikker, når Würth den 28. maj indvier sin første megastore; Würth Sydhavnen, som bliver centralt placeret i Bådehavnsgade tæt ved Sjællandsbroen i København.

Butikken bliver dobbelt så stor som en typisk Würth butik, og ud over masser af produkter bliver pladsen brugt til testfaciliteter og masser af oplevelser, siger Würths kædechef Rune Liljeroth:

”Mange af vores kunder kan godt lide at ’kigge med hænderne’ og prøve tingene grundigt af, før de køber. Vi vil gøre købsoplevelsen endnu bedre med testcentre, hvor man kan prøve at arbejde med værktøj og maskiner, og vi indretter en terrænbane, så man kan prøve arbejdsskoene af på relevant underlag. For en tømrer med en arbejdsdag på en tagryg er det godt at vide, hvordan skoene er at gå i på spær og tegl – det kan man prøve i butikken”, siger Rune Liljeroth.

Ud over se og afprøve produkter får man i Würth Megastore også mulighed for at gå nogle af Würths koncepter efter i sømmene.

”Vi indretter bl.a. et demohus, hvor man eksempelvis kan se, hvad vi kan på lufttæt byggeri og brandsikring. Vi vil også udnytte pladsen i vores nye megastore til kundearrangementer med vores mange fagspecialister, som underviser i nyeste viden og teknik”, siger Rune Liljeroth.

Würth Sydhavnen indvies formelt den 28. maj kl. 12.00 af Würths adm. direktør, Donny Moerkerk og salgsdirektør Michael Mikkelsen. Der vil dog være åbent allerede fra morgenstunden, og butiksåbningen bliver fejret hele ugen.