Kun for erhvervsdrivende  
Serviceoplevelse og effektiv drift med Würth Værkstedsudstyr

Nem adgang til Würth produkter i København City

21.03.2019 | Butikker

Würth fortsætter udvidelsen af sit butiksnet til professionelle håndværkere på fuld kraft. For godt et halvt år siden åbnede Würth deres første megastore i Sydhavnen, og denne gang er det håndværkerne i København City, der kan glæde sig til, at det bliver hurtigt og nemt at få nye forsyninger af ASSY-skruer, byggeskum, værnemidler, og hvad man ellers finder i en Würth butik.

 

Nem adgang til Würth i København City

Et beboelsesområde med tæt bebyggelse og ligeså tæt trafik er ikke det mest typiske sted at placere en håndværkerbutik. Derfor har Würth også tænkt i flere typer af leveringsløsninger i forbindelse med åbningen af deres ny butik i Dronningens Tværgade 21 i København K, så det er nemt for kunderne at få fat i de Würth produkter, de lige står og mangler.

Würths kædechef, Rune Liljeroth, fortæller: ”Tiden er kostbar for vores kunder, og derfor er det vigtigt for os at være så tæt på dem som muligt. København er et af de områder i Danmark, hvor der er allerflest byggeprojekter i gang, men det er også et område, hvor det er vigtigt, vi tænker i forskellige løsninger, fordi det mange steder tager tid at komme frem – derfor har vi også planer om at åbne endnu flere butikker i København.”

Det er relativt hurtigt og nemt at komme forbi Würth Megastore i Sydhavnen, og butikken har et betydeligt større udvalg end en traditionel Würth butik, hvor man primært finder de produkter, håndværkerne i lokalområdet bruger flest af i hverdagen. I butikken i Dronningens Tværgade vil kunderne kunne finde et bredt udvalg af bl.a. værktøj, befæstelse, arbejdstøj samt kemi- og sikkerhedsprodukter, men sortimentet bliver mindre end i Sydhavnen. Det handler om at matche forskellige behov hos kunderne, forklarer Rune Liljeroth:

”Vores megastore i Sydhavnen er indrettet efter, at der skal være god mulighed for at gå på opdagelse og få masser af ny inspiration. Med butikken i Dronningens Tværgade ønsker vi at gøre det nemt og hurtigt for vores kunder i City at få fat i vores produkter, når de skal bruge dem her og nu. Derfor er vi også meget opmærksom på, at med den trafik, der er i København City, så vil det ofte være nemmere og hurtigere for vores kunder, at vi leverer, det, de skal bruge, direkte hos dem, enten på byggepladserne, eller hjemme hos Fru Jensen, hvor de er i gang med en opgave.”

Flere af Würths butikker tilbyder byggepladsservice, hvor kunderne kan bestille varer fra hele Würth Danmarks produktsortiment, som bliver leveret den efterfølgende dag direkte på byggepladsen og evt. lagt på plads i containeren med byggematerialer. Denne service tilbydes også fra butikken i Dronningens Tværgade. Herudover tilbyder Würth også at levere varer fra butikssortimentet indenfor 30 minutter i København.

Würth Dronningens Tværgade åbner onsdag den 27. marts kl. 6.30 og indvies formelt kl. 12.00.

Inden sommerferien planlægger Würth at åbne yderligere to butikker, én i Thisted og én i Thorshavn på Færøerne. Herudover er der planer om yderlige tre nye butikker i andet halvår af 2019. Ved årets udgang vil Würth dermed have ca. 35 butikker i Danmark og er dermed godt på vej mod at indfri sin ambition om, at alle i Danmark skal kunne nå frem til en Würth butik inden for 20 minutter.

Butikshylderne i Würth butikken