Kun for erhvervsdrivende  
Skills Danmark

Den dygtige håndværker er fremtidens vinder

10.01.2018 | CSR

God kvalitet skal opleves. Det kan man i høj grad ved DM i Skills i Herning den 18.-20 januar, hvor 300 af landets dygtigste erhvervsskoleelever dyster på godt håndværk. Würth Danmark er med som stolt sponsor.

 

Skills Danmark

 

300 af Danmarks dygtigste erhvervsskolelever indleder året med en forrygende dyst på talent, faglighed og kvalitet, når de deltager i DM i Skills i Herning fra den 18. til 20. januar.

DM i Skills er det årlige danmarksmesterskab for talentfulde lærlinge, og igen i år er Würth Danmark med som stolt partner.

– Vi vil i de kommende år komme til at mangle håndværkere i Danmark i takt med, at de store generationer går på pension. Würth Danmark er sig sit samfundsansvar bevidst og vil gerne være med til at sikre, at der er flere unge, som får øjnene op for de fantastiske muligheder, der er i at blive en dygtig håndværker. Det er DM i Skills meget velegnet til, siger markedschef Martin Kirsby Madsen, Würth Danmark.

 

Anerkender kvaliteten

Würth Danmark kombinerer hver dag den høje faglighed med den gode kvalitet som partner og leverandør til rigtig mange danske håndværksmestre. DM i Skills giver muligheden for at brede anerkendelsen af godt håndværk ud:

– DM i Skills hylder det gode håndværk og giver talentfulde, unge danske erhvervsskoleelever mulighed for at vise verden, hvad de kan. God kvalitet skal opleves, og vi er glade for at bidrage til at anerkende godt håndværk og være med til at folde de unge håndværkeres talenter ud, siger Martin Kirsby Madsen.

Fem produktspecialister er klar på Würth Danmarks stand på DM i Skills, og der er masser af godt grej og værktøj, som de unge håndværkere kan få lov at arbejde med:

– Hos Würth er vi gode til at hjælpe håndværkerne med at frigøre resurser og tilføre kompetencer, som gør det gode håndværk muligt – blandt andet ved at arbejde med godt værktøj og gøre det nemt at sikre, at håndværkeren altid har det, han skal bruge. Så kan håndværkeren koncentrere sig om det vigtigste: At levere godt håndværk af høj faglig kvalitet, siger Martin Kirsby Madsen.

 

Fakta:

DM i Skills finder sted den 18. – 20. januar 2018 i MCH i Herning. Der er gratis adgang for alle.

For yderligere information kontakt venligst Würth Danmark på tlf. +45 79 32 32 32