Kun for erhvervsdrivende  
Eurogarant certificering

Würth Danmark A/S er blevet eurogarant supplier certificeret

16.01.2018 | Auto & Cargo

Certificeringen er udstedt af Eurogarant Danmark ApS, fordi Würth Danmark opfylder kravene om adgang til produkter, viden, support og service, samt har klare interne strukturer, ansvarsfordelinger og kunderelaterede procedurer.

 

 

Markedschef for Auto/Cargo hos Würth, Søren Graabach, er glad for certificeringen:

– Det er svært at blive certificeret på grund af de høje krav til leveringssikkerhed, interne processer og tilgængelige produktinformationer.For os er det vigtigt, at kunderne får kvalitet, kompetence og service med deres produkter.Vi er derfor glade for nu at have fået papirer på, at vi leverer en komplet løsning til værkstederne,, siger Markedschef Søren Graabach, Würth Danmark.

 

Værkstederne får en lang række fordele, når de handler med en certificeret leverandør:

– Eurogarant Supplier certificeringen giver vores kunder en garanti for, at de bliver taget alvorligt. Når kravene til certificeringen er opfyldt, får kunderne en bedre oplevelse, smidigere arbejdsgange og en høj leveringssikkerhed. Det gælder ikke mindst, når et produkt skal repareres, eller hvis der er behov for uddannelse for at få det optimale ud af et købt produkt, siger Arne Christensen, Salgschef for Værkstedsudstyr hos Würth.

Anbefalinger til gavn for Würth Danmarks kunder

Certificeringen indeholder anbefalinger på områder, der kan arbejdes med. Det kan eksempelvis være tilbud, der vil blive efterspurgt i fremtiden.

– Vi er altid opmærksomme på at tilpasse os vores kunders behov og har fokus på at udvikle os og blive endnu bedre. Derfor sætter vi pris på at have fået Eurogarant Danmark ApS’ øjne på vores virksomhed, og vi tager deres input med i vores fremtidige arbejde med området, siger Markedschef for Auto/Cargo, Søren Graabach.

 

Om certificering som Eurogarant Supplier

Standarden er europæisk anerkendt og lever op til bilproducentkrav, garantisikring iht. EU gruppefritagelsen/EURO 5 og Højesteretsdom Tyskland 2010. Certificeringen er 100 % uafhængig og indeholder værktøjer til ledelse, markedsføring og procesoptimering. Den gives bl.a. til dele- og udstyrsleverandører og autoværksteder. Læs mere på http://eurogarant.dk/