Kun for erhvervsdrivende  
Würth Værkstedsudstyr er nu eksklusiv distributør i Danmark af Herrmann autolifte

Würth Værkstedsudstyr er nu eksklusiv distributør i Danmark af Herrmann autolifte

28.03.2023 | Würth Værkstedsudstyr

Efter en årrække med et rigtig godt samarbejde mellem Herrmann AG Autolift og Würth Danmark, har vi nu taget næste skridt i vores samarbejde, hvilket betyder at Würth Danmark fremover er eksklusiv distributør af autolifte fra det Sydtyske Herrmann AG

”Jeg er meget stolt over, at Herrmann Autolift har valgt os som enedistributør i Danmark. Produkterne fra Herrmann er både innovative, af højeste kvalitet og design, hvilket supplerer vores øvrige produkter i Würth Værkstedsudstyr på bedste vis, ” udtaler Thomas Lefevre Nielsen, Salgschef hos Würth.

David Johnson, Sales Manager hos Herrmann AG, supplerer: ”Vi er rigtig glade for at kunne intensivere samarbejdet med Würth Værkstedsudstyr i Danmark. Würth er et stærkt, internationalt brand som er yderst velanset og velkendt i autobranchen. Der er slet ingen tvivl om, at om Würth og Herrmann AG arbejder ud fra det samme værdisæt - nemlig at skabe værdi for vores fælles kunder.”

Lift

Produkter med fremtiden for øje

Herrmann, der er specialist i undergulvet lifte, har igennem flere år udviklet produkter, som tager højde for de omskiftelige tider, autobranchen bevæger sig i. For eksempel er andelen af el-biler kraftigt stigende, hvilket betyder at der stilles nye krav til autolifte, for at de kan håndtere el-bilerne.

For mange værksteder kan de ændrede krav være en udfordring at imødekomme. Derfor udvikler Herrmann produkter med størst mulig fleksibilitet. Blandt andet har de udviklet en fleksibel kassette, der muliggør tilpasning af eks. bredde på et senere tidspunkt efter montering på værkstedet. Den fleksible kassette fra Herrmann, gør det dermed muligt for værkstederne, at tilpasse og ændre på værkstedets indretning, i takt med at kravene til udstyret ændre sig. En løsning der er væsentligt nemmere og billigere, fremfor at skulle investere i nyt udstyr.

Kasette

En anden men vigtig mulighed, som samarbejdet med Herrmann giver, er udskiftningen af udslidte liftenheder af fremmed fabrikat i eksisterende kassetter. ”Det hænder desværre at lifte med tiden bliver så nedslidte, at det ikke kan betale sig at renovere dem. Her tilbyder Herrmann, at tilpasse deres egne liftenheder ned i ”fremmede” kassetter, hvilket naturligvis mindsker udgiften ved udskiftning af en nedslidt lift. Denne mulighed har flere af vores kunder allerede nydt godt af og vi er glade for vi igennem Herrmann også kan hjælpe med denne type arbejde.” udtaler Jan Qvistorff Kanstrup, Kategorichef hos Würth Værkstedudstyr.

Würth Danmark ser frem til at udvikle det allerede gode samarbejde med Herrmann AG.

Ta’ Würth værkstedsudstyr med i hele din forretning

Du kan tage os med hele vejen fra den indledende skitse af dit værksted, valg af værkstedsudstyr og til dit efterfølgende behov for service og sparring

.

Få mere at vide

Kontakt Würth værkstedsudstyr hvis du vil vide mere om vores sortiment af Herrmann lifte.