Kun for erhvervsdrivende  
Karrosserikoncept

Nyt komplet karosserikoncept til autoværksteder

08.11.2017 | Auto & Cargo

Würth Danmark A/S har udviklet et nyt komplet karosserikoncept, der kombinerer et bredt produktsortiment med specialistviden og uddannelse. Formålet er at skabe værdi hos autoværkstederne i form af funktionelle produkter i høj kvalitet kombineret med praktisk viden

 

 

Würths sortiment af karosseriprodukter er udvidet, så værkstederne har et produkt til enhver opgave:

”Vores nye karrosserisortiment er samlet i et katalog og består af alt fra værktøjer til værnemidler og store maskiner. Vi har eksempelvis indledt et nyt, tæt samarbejde med Wieländer + Schill, der har mere end 40 års erfaring og producerer auto svejs produkter i høj kvalitet,” siger Markedschef for Auto/Cargo, Søren Graabach.

Karosseriområdet har udviklet sig over årene til at være mere end bare pladedele og svejs.

”Vi har undersøgt karrosseriværkstedernes behov og har udviklet konceptet baseret på det. Værkstederne efterspørger produkter i høj kvalitet, teknologi såsom undervognsdiagnose og kamerateknologi og komplette løsninger, der kommer hele vejen rundt i deres forretning. Det har eksempelvis udmøntet sig i, at vi hjælper med etablering og indretning af karrosseriværksteder, herunder bl.a. også udsugning, ventilation, velegnede lifte og udstyr samt udlejning af oprettersæt med mange OEM-godkendelser,” siger Arne Christensen, Salgschef for Værkstedsudstyr.

 

Viden om høj kvalitet og optimering af arbejdsgange

”For at sikre autoværkstederne får det bedst mulige ud af de nye karosseriprodukter, yder vi service på alle produkterne og underviser i, hvordan værkstederne kan anvende produkterne til deres opgaver. Som noget unikt har vi en karrosserispecialist, og det er ham, der underviser i de teknikker og værktøjer, der passer til det enkelte værksteds opgaver,” siger Markedschef for Auto/Cargo, Søren Graabach.

Karosserispecialist Jan Lauritsen har mange års erfaring og giver sparring på både små og store udfordringer, så kunderne kan øge deres indtjening.

”Jeg afholder både uddannelse og besøger værkstederne, hvor jeg giver faglig sparring om teknikker og produkter. Det kan eksempelvis være håndtering af skadesopgørelser, og hvordan en opgave kan løses med reparation frem for udskiftning af dele. Formålet er at optimere arbejdsgange og opgaveløsninger, så de får en endnu bedre kvalitet” siger karrosserispecialist Jan Lauritsen.

Würth har som sin målsætning at ville frigøre ressourcer og tilføre kompetencer, og det sker bl.a. på kurser til eksempelvis autobranchen. På karosseriområdet udvider vi i starten af 2018 med et kursus, hvor deltagerne bliver klogere på de nye sammenføjningsteknikker, som bilproducenter anvender i dag.

For yderligere information kontakt venligst Würth Danmark på tlf. +45 79 32 32 32

Würth Danmark A/S forhandler markedets bredeste sortiment af befæstelsesmaterialer, værktøj, kemiprodukter, lagersystemer, værkstedsudstyr, personlige værnemidler og andet sikkerhedsudstyr til erhvervskunder i auto-, el-, vvs, metal- og træ/bygbranchen samt det offentlige. Virksomheden har hovedkontor og centrallager i Kolding og beskæftiger godt 500 medarbejdere. I 2016 var omsætningen på kr. 746 mio. Würth Danmark A/S er en del af Würth-gruppen, som er repræsenteret i mere end 80 lande. På verdensplan beskæftiger Würth-gruppen mere end 66.000 medarbejdere.

Få mere information om Würths karrosserispecialist her