Kompetent vejledning

Gode råd er ikke dyre, men værdifulde

Værkstedsudstyr er en højt specialiseret afdeling under Würth Danmark A/S. Afdelingens sælgere er fordelt over hele landet – og én af dem er altid lige i nærheden af dig. Tag dem derfor med som din sparringspartner – deres gode råd koster ikke ekstra. Fælles for vores sælgere er nemlig, at de alle har specialviden om udstyr og om indretning af værksteder.

Vores etableringschef og Værkstedsudstyr-sælgere vil altid kunne give dig den mest kompetente vejledning, når dit værksted skal renoveres, udvides eller etableres. Ikke mindst fordi Würth er en verdensomspændende koncern, der arbejder på tværs af landegrænserne – både når vi udvikler nye produkter og deler erfaringer med hinanden. Det giver os de bedste muligheder for at tilbyde dig en løsning, der er på forkant med udviklingen.

Værkstedsudstyr har gennem årene været i konstant vækst og er i dag totalleverandør af produkter og serviceydelser til de danske bilværksteder. Vores produkter er indbegrebet af høj kvalitet. Produktgrupperne har flere ting til fælles, men den vigtigste fællesnævner er kvaliteten – så er du i forvejen bekendt med Würth-kvaliteten i én produktgruppe, kan du være sikker på at genfinde samme kvalitet i de andre produkter. Derfor kan vi altid love dig god driftsikkerhed og lang levetid. Og disse er kvaliteter, som du vil kunne se på bundlinjen i dit regnskab.

Husk også, at vi har markedets bredeste og dybeste sortiment af f.eks. værktøjer, materialer og personlige værnemidler. Hos Würth har vi en leveringssikkerhed på over 98 procent. For dig betyder det, at du kan regne med, at dine varer kommer til tiden.