Bredt program

Bredt program: Flere muligheder - flere penge

Dit værksted rummer mange forskellige muligheder for indtjening. Derfor har Würth et bredt sortiment af produkter, der kan hjælpe dig med at skabe en god forretning og en attraktiv arbejdsplads.

 
Din indtjening hænger nøje sammen med, hvor hurtigt du kan skaffe den nødvendige information til servicering af de forskellige bilmærker. Med Würths WOW-tester (Würth Online World) får du adgang til tekniske data, serviceskemaer, reparationstider og fejlsøgningstips, der alt sammen opdateres online. Samtidig råder vi over hele spektret af udstyr til egendiagnose fra personvogne til lastvogne og busser. Med Würths alsidige WOW-tester kan du også tilbyde analyse af udstødningsgassen.

Et af værkstedets givtigste områder er dæk- og hjulservice. I Würths brede program finder du dækskifteapparater, afbalanceringsmaskiner samt værktøjer til dækreparation, bremsetest og 4-hjulsudmåling. Du finder naturligvis også alle nødvendige forbrugsmaterialer. Du kan også tage din hjulservice et skridt videre og investere i en hjulvasker, hvor du kan tilbyde dine kunder rene hjul i forbindelse med service eller opbevaring af deres vinter- og sommerhjul.

Et bredt udvalg af autoløftere hører naturligvis også med i vores program, og det spænder fra et komplet program af over gulvsøjle-lifte til under gulv-stempellifte. Skulle der blive brug for en reparation eller et årsservice, har vi vores eget serviceteam, der udfører opgaver på både lifte, aircon-maskiner og andet værkstedsudstyr.

Med til den gode forretning hører også et sikkert arbejdsmiljø og en attraktiv arbejdsplads. Med Würths kemidokumentation er der altid fuld klarhed over produkternes MAL-koder samt hvilke forholdsregler, der skal træffes under arbejdet med produkterne. Vi har desuden et af markedets bredeste udvalg af personlige værnemidler, ligesom vi kan hjælpe med etablering af den korrekte udsugning. Med vores nye, ergonomiske hjulløftere kan du både spare mandetimer og skåne dine ansatte for tunge, skadelige løft.