Innovative produkter

Würth har i mere end 50 år løbende udvidet sortimentet med innovative produkter, der gør det hurtigere og lettere at udføre arbejdsopgaverne. For os handler det om at tilbyde kompetent sparring og tilføre viden, som kan være med til at skabe værdi ude hos vores kunder, så de kan spare ressourcer og øge deres produktivitet.

For at kunne leve op til kundernes krav om holdbarhed, effektivitet og funktionalitet, er det essentielt, at vi som virksomhed hele tiden har dialog med dem. Kun gennem løbende dialog og ved at udnytte potentialet i samspillet mellem kunder, uddannelsesinstitutioner, leverandører og producenter kan vi finde og imødekomme de udækkede behov på markedet og sætte nye standarder for produktudvikling og innovation.

På den måde kan vi fastholde vores position som innovativ virksomhed og hele tiden udvikle vores sortiment, så det til stadighed matcher kundernes behov og lever op til de krav, der opstår, når opgavetyper og arbejdsteknikker ændrer sig; eller når kravene til vores kunder ændrer sig, fx i form af øget efterspørgsel efter miljørigtige produkter, som den effektive, miljøvenlige ECO-line produktserie er et godt eksempel på.

Alle Würths produkter bliver løbende testet i egne laboratorier, og alt vores håndværktøj testes desuden af det uafhængige institut TÜV.

Gå til online-katalog