Det siger andre om ORSY

ORSY giver os ressourcer i hverdagen

Peugeot Skanderborg har benyttet ORSY løsningen gennem en årerække og har ORSY skabe og reoler på både lager og værksted.

”For os betyder ORSY løsningen, at vi kan hente en stor besparelse i vores ressourceforbrug, fordi løsningen bare kører. Jeg behøver ikke bruge tid på varebestilling og udpakning. Vores sælger kommer ca. hver 14. dag og tjekker vores beholdning og pakker ud, og han kender huset, så min tid kan bruges på noget andet. Derudover gør det også en stor forskel, at vi kan hente 80% af vores materialer hos én leverandør.”

Henrik Lützhöft
Peugeot Skanderborg

Den høje service med ORSY gør en stor forskel

HHT Byg har 2 kemiskabe og 7 reoler stående og har anvendt ORSY løsningen de seneste 3 år

”Vi startede med at bruge ORSY løsningen for at spare turene i tømmerhandlen og bruge vores ressourcer anderledes. Vores sælger kigger forbi mindst en gang om ugen og bestiller varer og pakker ud. På den måde har ORSY virkelig lettet vores hverdag, og den gode service er en stor hjælp. Især hvis vi pludselig står og mangler noget, enten hjemme eller når vi er ude på en opgave – så ringer vi efter vores sælger, og som oftest kommer han forbi med det samme. Den høje service og leverancerne betyder, at vi kan bruge vores ressourcer bedst muligt i firmaet.”

Hans Henrik Tobiasen
HHT Byg