Fleksibel finansiering

Fleksibel finansiering: Vær på forkant med det nyeste udstyr

Når du har det nyeste udstyr, vil du altid have et forspring, idet du kan give kunderne en bedre service, og fordi moderne og effektivt værktøj sparer tid. Men værkstedsudstyr er ofte dyrt at købe, og derfor er det fristende at udskyde købsbeslutningen af hensyn til likviditeten.

I denne forbindelse er leasing en attraktiv mulighed for at anskaffe sig det nyeste udstyr uden at skulle tære på likviditeten. I stedet for at købe udstyret betaler du en leasingydelse, der sammen med momsen kan trækkes fra som en driftsudgift. De penge, som du ellers skulle have brugt til at købe udstyr for, kan du i stedet bruge til andre ting – som for eksempel at profilere dit værksted, så du får flere kunder.Desuden gør leasing det lettere at planlægge de fremtidige udgifter, fordi ydelsen og ”gensalgsværdien” på forhånd ligger fast.

Würth Leasing Danmark er et selskab under Würth Danmark, og de har mange års erfaring inden for leasing. Her kan de altid finde en aftale, der passer til dine behov, og hos dem kan du lease udstyr i en kortere eller længere periode. Du kan også skifte udstyret ud undervejs, eller du kan udvide aftalen med mere udstyr – ofte uden at ændre på ydelsen. Leasing passer til alle – små som store værksteder – og forsikring kan naturligvis komme med i aftalen. Fleksibilitet og handlefrihed er nemlig det, som leasing drejer sig om: Med leasing får du flere muligheder for at tilpasse dit værksted til et marked i konstant forandring.