Sådan ansætter vi

Ansøgningsproces

Det er vigtigt, at vi finder de rigtige medarbejdere! Derfor tager vi os tiden til en professionel og grundig rekrutteringsproces. Det er vores erfarne og kompetente kolleger fra HR-afdelingen, der sammen med den ansvarlige leder varetager vores rekrutteringer. Processen fra ansøgningsfrist til vi har fundet den rigtige kandidat varer typisk 2-4 uger. I langt det fleste tilfælde følger vi en bestemt rekrutteringsproces, som du kan se ovenfor.

I forbindelse med 2. samtalen anvender vi ofte opgaver. Dette giver dig et bedre indblik i jobindholdet og os et endnu bedre billede af dine kompetencer.

Vi benytter ligeledes en personprofil som supplement til samtalen. Profilen giver et bredere bedømmelsesgrundlag. HR-medarbejderen er certificeret indenfor profilen og vil give dig en kort tilbagemelding på din profil under samtalen.

Når vi ansætter sælgere, gennemfører vi en samrejse, hvor du får yderligere indblik i arbejdsopgaverne ved at være med en sælger eller regionschef på job en halv til en hel dag.