Salgstrainee

kickstart din karriere som salgstrainee hos würth

Vi har skabt rammerne om de optimale udviklingsmuligheder for talentfulde kandidater!

Som salgstrainee hos Würth indgår du fra første dag i vores dynamiske salgsorganisation. Din primære opgave er at skabe og udvikle kunderelationer samt vejlede og sælge vores professionelle produkter og ydelser.

Uddannelsesforløb

Et salgstraineeforløb hos Würth varer 12 måneder. Du tilknyttes enten vores Øst eller Vest team af salgstrainees, og starter dit forløb med et grundigt og skræddersyet introduktionsforløb. I din dagligdag deler du din tid mellem kundebesøg og butiksarbejde og tilknyttes én af vores 26 butikker.I denne unikke jobsammensætning vil du hurtigt opbygger gode relationer med både kolleger og kunder og få et bredt produkt- og forretningskendskab. Det bidrager til, at du kan agere professionelt i din hverdag og lykkes i dit job.

Sideløbende deltager du i en række e-læringsmoduler, der er skræddersyet til salgstraineeforløbet, og indeholder særdeles relevant teoretisk læring. Hvert modul afsluttes med en test, og hele forløbet afsluttes med en eksamen.

”Man oplever de her to meget forskellige salgssituationer, butik og kørende salg. For mig skaber det kæmpe stor synergi i min hverdag, og jeg oplever at jeg lykkes!”

Frederik Hammershøj Dippel, Salgstrainee

Vi tilbyder

  • Et karriereboostende udviklingsforløb over 12 måneder
  • Praktisk orienteret og relevant teoretisk træning/uddannelse opdelt i 5 moduler
  • En afvekslende og udfordrende hverdag i en stor dynamisk salgsorganisation
  • Løbende coaching og sparring med en dygtig leder der tager afsæt i dit potentiale
  • Samarbejde og vidensdeling med kolleger i hele organisationen
  • Et efterfølgende bredt udvalg af job- og karrieremuligheder i hele organisationen
  • En fast grundløn med mulighed for bonus, favorable personalerabatter, pensionsordning og sundhedsforsikring
  • Arbejdsredskaber i form af firmabil, mobiltelefon og iPad

Din karriere

Når dit salgstraineeforløb er velafsluttet, vil du i samråd med bl.a. din leder lægge en plan for din videre karriereudvikling. Dine interne jobmuligheder spænder bredt med stillinger i salgsorganisationen, i butikkerne og på vores hovedkontor i Kolding.

”Vi har skabt dette koncept som danner rammerne for en unik udviklingsmulighed for salgstalenter. I 2018 vil vi udvide holdet af salgstrainees, og netop nu har DU muligheden for at komme med på rejsen”

Karen Lebahn Bentzen, HR-chef

Krav

Du vil opleve et meget professionelt tilrettelagt forløb, hvor du vil blive udviklet, coachet og støttet hele vejen. Men du vil også blive udfordret og skubbet ud af din komfortzone, så du opnår den største personlige og faglige udvikling. Du skal til tider kæmpe og knokle, men du kommer ikke til at gøre det alene. Du vil opleve stærkt kollegialt sammenhold og professionel ledelse.

”Man arbejder meget med frihed under ansvar. Der ligger et stort ansvar i mit arbejde, men netop dét gør, at man bliver rustet til at løse de fleste udfordringer, og det er fedt!”

Nick Bøgh Pedersen, Salgstrainee

Din profil

Det er afgørende for din trivsel og succes i jobbet, at du brænder for relationsskabelse og salg. Du evner at lytte, gennemskue og spørge ind til behov og ønsker. Det er vigtigt, at du brænder for at rådgive og bidrage til at frigøre ressourcer og tilføre kompetence. Din job- og uddannelsesmæssige baggrund er derfor sekundær. Du er måske nyuddannet fra en akademiuddannelse, har en erhvervsorienteret bachelor eller er en håndværker, som vil sadle om og kickstarte en salgskarriere.

”Hvis man vil være den bedste sælger skal man arbejde hos Würth”

Dennis Klejstrup, Sælger og tidligere Salgstrainee

Per Kastrupsen Per Kastrupsen

Per Kastrupsen 

Regionschef Salgstrainee Vest

Mail: per.kastrupsen@wuerth.dk

Telefon: 27756214

Julie Galland Julie Galland

Julie Galland

Regionschef Salgstrainee Øst

Mail: julie.galland@wuerth.dk

Telefon: 27756158