Kun for erhvervsdrivende  
Würth Danmark A/S

Presserum: Se de seneste pressemeddelelser

 

Forhandlingen af TUNAP-produkter overgår til Würth Danmark

018.03.2024 | Würth

Würth- og TUNAP-gruppen har i mange år haft et tæt samarbejde om udvikling af kemiprodukter til bl.a. automarkedet. Nu udvider vi samarbejdet yderligere med det mål at blive en endnu stærkere samarbejdspartner for autobranchen.

Læs mere her

Würth Danmark fortsætter ekspansion med ny butik i Haderslev

01.03.2024 | Butikkerne

Würth Danmark, førende dansk B2B-virksomhed med speciale i kvalitetsprodukter til håndværkere, fortsætter sin vækstrejse ved at åbne den 46. butik. Butikken slår dørene op den 5. marts i Haderslev.

Læs mere her

Ny Würth-butik åbner i Skovlunde

12.01.2024 | Butikkerne

Om få dage står en ny, flot Würth-butik klar til at tage imod kunder i Skovlunde. Beliggenheden kunne ikke være bedre, når både områdets og udefrakommende håndværkere skal have hurtig adgang til Würths kvalitetsprodukter.

Læs mere her

Würth Hillerød genåbner som ny og moderniseret håndværkerbutik

13.11.2023 | Butikkerne

Godt håndværk kræver mere end gode produkter. Derfor har Würth Hillerød gennemgået en større ombygning og står nu knivskarpt og klar til at slå dørene op igen.

Læs mere her

Würth Værkstedsudstyr er nu eksklusiv distributør i Danmark af Herrmann autolifte

28.3.2023 | Würth Værkstedsudstyr

Efter en årrække med et rigtig godt samarbejde mellem Herrmann AG Autolift og Würth Danmark, har vi nu taget næste skridt i vores samarbejde, hvilket betyder at Würth Danmark fremover er eksklusiv distributør af autolifte fra det Sydtyske Herrmann AG

Læs mere her

DM i Skills 2023: Würth støtter og inspirerer den faglærte ungdom

24.1.2023 | Würth

For 12. gang afholdes der igen DM i Skills, hvor Danmarks dygtigste elever fra erhvervsskolerne mødes og dyster i godt håndværk. Endnu en gang er Würth Danmark med som stolt sponsor og udstiller.

Læs mere her

Würth giver bud på fremtidens indtjening i autobranchen

07.09.2022 | Auto

Som leverandør og sparringspartner til autobranchen står Würth klar til at understøtte sine kunder med sparring om bl.a. hvor fremtidens indtjening kan komme fra. Et nyt virtuelt univers giver 9 bud på områder, hvor der er potentiale for at øge indtjeningen på værkstedet.

Læs mere her

Der er fremtidig indtjening i dialog om undervognen

07.09.2022 | Auto

Det er nu, mens der er travlt, og der fortsat tjenes penge, at der skal investeres i fremtidens arbejdsopgaver. En af mulighederne er at investere i udstyr, der kan foretage sporingskontrol og dækmønstermåling, og samtidig sætte kundedialogen i førersædet.

Læs mere her

Optimering af brugte biler øger indtjeningen

07.09.2022 | Auto

Der er mangel på både nye og brugte biler, og udsigterne til at markedet normaliseres igen er lange. Brancheorganisationerne har råbt vagt i gevær og peget på situationens alvor. Derfor er det altafgørende, at forhandlernes brugtvognsflåde står knivskarp og klar til salg.

Læs mere her

DM i Skills 2022: Würth støtter den faglærte ungdom

22.4.2022 | Würth

Efter to års pause på grund af coronanedlukninger er det endelig blevet tid til at afholde DM i Skills – stedet hvor Danmarks dygtigste elever fra erhvervsskolerne mødes og dyster i godt håndværk – igen. Würth Danmark er endnu en gang med som stolt sponsor.

Læs mere her

Markedets bedste airconditionmaskine – også til el- og hybridbiler

07.2.2022 | Auto

Aircon-området er vigtig indtægtsmulighed for autoværkstederne – også i en tid hvor el- & hybridbilerne bliver flere og flere. Würth Danmark A/S har en serie innovative airconditionmaskiner, som gør det nemt for værkstederne at lave aircon-service på både de nye og de konventionelle biltyper – bl.a. fordi maskinen laver intern skylning.

Læs mere her

Würth Danmark runder en milliard i omsætning

19.1.2022 | Würth

Det går godt hos handelsvirksomheden Würth Danmark. I 2021 nåede årsomsætningen for første gang over en milliard kr., og samtlige af virksomhedens mere end 600 medarbejdere kan nu se frem til en bonus på op til 10.000 kr.

Læs mere her

Würth styrker sit butiksnet

24.9.2021 | Würth

I 1985 åbnede Würth sin første håndværkerbutik. Siden er der opbygget et landsdækkende butiksnet, og ambitionerne er vokset i takt med antallet af butikker. Senest er der investeret i at modernisere butikken i Esbjerg, som genåbner tirsdag d. 28. september.

Læs mere her

Würth Danmark A/S igen kåret som Eliteleverandør

30.09.2021 | Würth

Blandt samtlige danske virksomheder, der fakturerede til den offentlige sektor i 2020, er Würth Danmark A/S igen blevet kåret som Eliteleverandør.

Læs mere her

 

Diagnose- og afbalanceringsmaskine til tunge køretøjer

15.04.2021 | Værkstedsudstyr

Hunter Elite afbalanceringsmaskinen er hurtigere end nogen anden på markedet. Samtidig udfører den en funktion, som ingen anden maskine gør: Den måler sidetræk, så du får vejtryksdiagnose og afbalancering i én arbejdsgang.

Læs mere her

 

Würth Danmark indgår samarbejde med dansk producent af mundbind

20.01.2021 | Würth

En meget stor andel af det medicinske udstyr og de personlige værnemidler, som kan købes i Danmark, er produceret i Kina. Corona-krisen har imidlertid fået Würth Danmark til at gå mod strømmen og indgå et samarbejde med virksomheden JP Air Tech i Sakskøbing.

Læs mere her

 

Forøg værkstedets indtjening med Würths nye Car Care Consumer Line

12.01.2021 | Auto

Würth lancerer nye bilplejeprodukter til slutbrugeren under sit videresalgskoncept. Det giver mulighed for øget indtjening hos værkstederne.

Læs mere her

 

Würth Danmark A/S er klar til e-mobility – er du?

01.09.2020 | Auto

Med et nyt e-mobility koncept markerer Würth Danmark A/S sig som en markant spiller på fremtidens e-mobility marked.

Læs mere her

 

WÜRTH DANMARK A/S KÅRET SOM ELITELEVERANDØR 2020

24.08.2020 | Würth

Blandt samtlige danske virksomheder, der fakturerede til den offentlige sektor i 2019, er Würth Danmark A/S nu blevet kåret som eliteleverandør 2020.

Læs mere her

 

Miljørigtig indtjening med Würths innovative airconmaskiner

14.04.2020 | Auto

Aircon-området er én af de mest profitable indtægtsmuligheder for autoværkstederne. I en tid, hvor omtanke for miljøet fylder mere og mere, har Würth Danmark A/S kigget nærmere på, hvordan de kan hjælpe værkstederne med at løse aircon-opgaverne på en mere miljørigtig og profitabel måde.

Læs mere her

 

Würth Danmark lancerer den første vendbare montagehandske på markedet

17.03.2020 | Würth

VERDENSNYHED: Med Würth Danmarks innovative, vendbare montagehandske, TigerFlex Double, er det slut med at kassere handsker, fordi der mangler en makker. Det er godt for både miljøet og økonomien.

Læs mere her

 

GOD OG SIKKER HANDEL MED WÜRTH

13.03.2020 | Würth

Sådan tackler vi corona-situationen sammen

Læs mere her

 

Würth åbner håndværkerbutik i Nykøbing Falster

24.01.2020 | Butikker

I efteråret åbnede Würth en butik i Rødbyhavn i tilknytning til Femern projektet, og nu fortsætter investeringerne i Lolland-Falster.

Læs mere her

 

Würth Danmark øger fagligheden på additiv-området med to nye partnere

18.11.2019 | Additiver

Med HV-Elektro og Esbjerg Cylinderservice udbygger Würth sine kompetencer på additiv-området og kan nu tilbyde endnu bedre faglig sparring og service i hele landet.

Læs mere her

 

Würth investerer i Lolland-Falster

29.08.2019 | Butikker

Byggeriet af Femern Bælt tunnelen og mange års godt samarbejde med de lokale håndværkere på Lolland-Falster får Würth Danmark til at åbne en butik for professionelle håndværkere i Rødby. Inden for det næste halve år åbner der også en Würth butik i Nykøbing Falster.

Læs mere her

 

Mere fleksibilitet med nye værkstedsvogne og sortimenter

06.08.2019 | ORSY

Würth Danmark har lanceret 3 nye værkstedsvogne og 60 nye værktøjssortimenter. Sortimenterne passer i vognene og kan mixes med uendelig variation, så værkstedvognenes indhold altid matcher dagens opgaver. De nye produkter giver også system og overblik over værktøjet. Det betyder værkstederne får mere fleksibilitet, bedre organisering og tidsbesparende processer i deres daglige arbejde

Læs mere her

 

Würth investerer i Nordjylland

20.06.2019 | Butikker

Det høje aktivitetsniveauet i byggebranchen gør tiden mere og mere kostbar for de danske håndværkere. Derfor har Würth Danmark, som leverer værktøj, befæstelse mv. til håndværkere i hele landet sat et mål om, at alle skal kunne nå en Würth butik på maks. 20 minutter. For godt et halvt år siden åbnede en Würth butik i Hjørring. Tirsdag den 18. juni slås dørene op til endnu en butik, denne gang i Thisted.

Læs mere her

 

Det gode håndværk vinder hver gang!

28.03.2019 | CSR

Fagligheden er i højsædet, når Danmarks dygtigste elever fra erhvervsskolerne dyster på godt håndværk ved DM i Skills, som i år afholdes i Næstved den 4. til 6. april. Würth Danmark er igen i år med som stolt sponsor.

Læs mere her

 

Nem adgang til Würth produkter i København City

21.03.2019 | Butikker

Würth fortsætter udvidelsen af sit butiksnet til professionelle håndværkere på fuld kraft. For godt et halvt år siden åbnede Würth deres første megastore i Sydhavnen, og denne gang er det håndværkerne i København City, der kan glæde sig til, at det bliver hurtigt og nemt at få nye forsyninger af ASSY-skruer, byggeskum, værnemidler, og hvad man ellers finder i en Würth butik.

Læs mere her

 

Specialværktøj gør det nemmere at løse specialopgaver

14.01.2019 | Auto & Cargo

Würth Danmark A/S har udvidet deres sortimentet med specialværktøj til auto- og cargobranchen. Specialværktøjerne gør det lettere at løse specialopgaver, og værkstederne kan tage nye opgaver ind, som de ikke tidligere kunne løse. Med bl.a. demovideoer og et nyt online system til at finde det rigtige værktøj til tandremsopgaver, er ambitionen at klæde værkstederne godt på til at bruge det nye sortiment.

Læs mere her

 

 

Tidligere pressemeddelelser

Leder du efter tidligere pressemeddelelser? Vi har samlet et udvalg af dem. Hvis du har brug for ældre pressemeddelelser, er du velkommen til at kontakte os. Så ser vi, hvad vi kan finde frem fra gemmerne.

 

Pressekit

Har du brug for vores logo eller andet billedmateriale, kan du hente vores pressekit. Har du behov for yderligere materiale kan du altid kontakte os.

Tjek hvordan du overholder vores brandmanual og guideline for brugen af logo mv. Du kan også downloade materialet i .png-, .jpg- eller .eps-format.

Pressekontakt

Har du ønsker til interviews, input til artikler eller spørgsmål om Würth Danmark, er du velkommen til at kontakte os.

Vi hjælper gerne med at finde de rigtige kontaktpersoner, kommentarer, billedmateriale og lign.

Kontaktperson

Anni Holm Johannessen
Tlf.: +45 79 32 33 06
anni.Johannessen@wuerth.dk