Pressemeddelelser 2010

22.12.2010

Nyt program til befæstelse af solceller

Det tyske marked har i over 10 år været førende på solcelleområdet. Würth-koncernen har derfor anvendt sin massive knowhow indenfor befæstelse til at udvikle et omfattende og innovativt program af befæstelsesmaterialer til solceller, som gør det let, hurtigt og fleksibelt at montere solceller på alle slags tage. Nu kommer programmet på markedet i Danmark. (Læs mere)

17.12.2010

Bikinibabes på Bahamas

Würths kultombruste og eftertragtede pigekalender er på banen igen. (Læs mere)

05.12.2010

Faaborg Bil-Center investerer i tilfredse kunder

Faaborg Bil-Center er autoriseret forhandler af både Opel og Hyundai, og ligeledes certificeret af Danmarks Automobilhandler Forening. Forretningen beskæftiger 22 medarbejdere – heraf 15 mekanikere. (Læs mere)

24.11.2010

Samarbejde og innovation skaber bedre produkter

Produktudvikling: Hvad gør man, når kunderne efterlyser produkter, der er bedre end dem, der allerede er på markedet? Würth Danmark A/S vælger oftere og oftere at løse udfordringen ved selv at udvikle nye produkter i dialog med kunderne og i samarbejde med producenterne. Würth udvider dermed sin rolle som leverandør til også at være innovatør af fremtidens produkter til auto-, træ- og metalindustrien. (Læs mere)

05.11.2010

Würth Danmark A/S vil styrke sikkerhed og arbejdsmiljø

Arbejdsmiljø og sikkerhed fylder mere og mere på de danske arbejdspladser. For at kunne støtte virksomhederne bedst muligt i de udfordringer, det giver, har Würth ansat en sikkerhedsspecialist, som skal være med til at sikre kunderne den bedst mulige vejledning samt at udvikle nye koncepter og produkter med afsæt i kundernes behov. (Læs mere)

26.10.2010

Nyt hjulløfter-system forebygger nedslidning og løfteskader

Arbejdsmiljø: Würth har udviklet et komplet hjulløfter-system, så hjul kan flyttes hurtigt og effektivt fra værkstedet til hylder i tre lag på lageret uden at bruge manuelle løft. Systemet forebygger dermed nedslidning og løfteskader til gavn for både medarbejdere og virksomhed. (Læs mere)

19.10.2010

Würth Danmark A/S og Statoil A/S har indgået samarbejde

2 af markedets stærke leverandører til autobranchen har slået kræfterne sammen omkring levering af motorolie til det frie personvognsmarked. Ideen bag samarbejdet er, at både Würth og Statoil kan tilbyde kunderne bedre olieaftaler og service i fællesskab end hver for sig. (Læs mere)

19.10.2010

Würth Danmark A/S udvider med endnu en butik i Kolding

1. november åbner Würth en ny butik på Dieselvej 5 og placerer sig dermed centralt i Koldings sydlige industriområde. (Læs mere)

10.09.2010

Verdensnyhed fra Würth

Würth lancerer nu markedets kraftigste akku-håndlampe, der med den indbyggede cree-chip LED-plade giver et ekstrem kraftigt og klart arbejdslys i en 120 graders vinkel fra lyskilden. (Læs mere)

04.08.2010

Hver kunde sit Würth

Würth præsenterer en masse spændende nyheder og et spændende samarbejde på Auto Teknik-messen 2010. (Læs mere)

09.06.2010

Dronningen besøgte Würth

Hvad skal man vise frem, når Hendes Majestæt Dronningen kigger forbi? Hvilke produkter skal hun se? Hvilke afdelinger skal hun besøge? Og hvem skal hun møde? Spørgsmålene var mange og forberedelserne omfattende, da handelsvirksomheden Würth Danmark A/S planlagde Dronningens besøg. (Læs mere)

26.05.2010

Kongeligt besøg hos Kulturforum

For Hendes Majestæt Dronningen er det hverdag, for de ansatte i handelsvirksomheden Würth bliver hverdagen noget helt særligt, når Dronningen kommer på besøg den 7. juni. (Læs mere)

21.05.2010

Würth-koncernen melder om en god start på regnskabsåret 2010

Würth opnåede ligeledes et positivt driftsresultat i kriseåret 2009. (Læs mere)

12.05.2010

Nyhed fra GRASS skuffer ikke

Würth Danmark er klar med en ny undermonteret skuffeskinne fra den velrenommerede møbelbeslagsproducent GRASS. (Læs mere)

10.05.2010

UV-stabilt undertag med dobbeltklæb

Würth Danmark er klar med sit første UV-bestandige undertag, der som det første produkt af sin art i Danmark har klæbebånd i begge sider af banen. (Læs mere)

05.05.2010

Farver og symboler øger sikkerheden

Würth Danmark A/S slår et slag for sikkerheden på arbejdspladserne med et enkelt farvesystem, der gør det let at vælge det rigtige sikkerhedsudstyr til det enkelte kemiprodukt. (Læs mere)

05.05.2010

Flying Superkids flyver i Kolding

I 2010 tager Flying Superkids i Kina, Tyrkiet, Færøerne & Libanon, men ”verdens bedste børneensemble” kommer også ”on the road” i Danmark på deres årlige sommerturné. (Læs mere)

08.04.2010

Würth ønsker flere bilplejecentre

Markedet for Smart Repair er i vækst, og Würth følger nu op med endnu bedre undervisning og en videreudvikling af konceptet bag det komplette bilplejecenter. (Læs mere)

24.03.2010

Fra leverandør til samarbejdspartner

Med deres slogan: "Würth er med i hele din forretning" vil Würth Danmark A/S benytte Autoteknik-messen i Odense til blandt andet at præsentere deres brede sortiment inden for værkstedsudstyr. Da forhandlingen af det celebre franske mærke Celette og det anerkendte amerikanske mærke Hunter i slutningen af 2009 overgik til Würth, kompletterede det deres i forvejen brede sortiment af værkstedsudstyr, og det gjorde dem på den måde til en endnu mere attraktiv samarbejdspartner for deres kunder. (Læs mere)

18.03.2010

Würth Kurser i samarbejde med tre erhvervsskoler

Kombinationen af lærerkræfter fra tekniske skoler og produkter fra Würth Danmark A/S er kernen i en række efteruddannelseskurser for fagfolk. (Læs mere)

22.02.2010

Succesfuldt samarbejde kommer kunderne til gode

Et årelangt samarbejde gav nye muligheder, da Würth overtog forhandlinger af Hunter. (Læs mere)

01.02.2010

Würth udnævner regionschef for Færøerne

Hidtil har ledelsen af de færøske aktiviteter ligget i Danmark, men væksten på det færøske marked samt Würths ønske om at give deres kunder en endnu bedre service betyder, at Würth har vurderet, at aktiviteterne ledes bedst fra Færøerne. Derfor udnævner Würth Danmark pr. 1. februar 2010 Claus Christensen til regionschef for Færøerne. (Læs mere)

18.01.2010

Med Würths additiver kan du løse ethvert problem

Würth tilbyder nu en komplet serie af additiver, og flere af produkterne er pladsbesparende koncentrater. (Læs mere)